F Prison Break trailer: Είστε για μια ακόμη απόδραση; Το Prison Break επιστρέφει! - FilmBoy Prison Break trailer: Είστε για μια ακόμη απόδραση; Το Prison Break επιστρέφει! - FilmBoy
  • Latest News

    Prison Break trailer: Είστε για μια ακόμη απόδραση; Το Prison Break επιστρέφει!


    Το Prison Break ήταν μία από τις σειρές που στα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας σήμαναν την έναρξη της παγκόσμιας εξάπλωσης των αμερικάνικων τηλεοπτικών σειρών, που οδήγησε στον πανζουρλισμό που ζούμε σήμερα. 

    Η επιτυχία της, εκτός από το ιδιαίτερα ευφάνταστο και καλογυρισμένο concept, για να μη κρυβόμαστε και πίσω από το δάχτυλό μας, οφειλόταν και στην εξάπλωση του διαδικτύου και συγκεκριμένα των υψηλών ταχυτήτων, που έκαναν τα επεισόδιά του πιο εύκολα διαθέσιμα στο κοινό εκτός Αμερικής, έστω και μέσω σκοτεινών οδών.

    Η σειρά όμως άφησε εποχή για ακόμα έναν λόγο, τη ραγδαία πτώση στη ποιότητά της μετά τον πρώτο κύκλο. 
    Ουσιαστικά ήταν μια καλή ιδέα, που ολοκληρώθηκε στα πρώτα επεισόδια, και έπειτα ο δημιουργός απλά τη ξεχείλωνε, χάνοντας σταδιακά το χαρακτήρα της. 

    Με τους τηλεθεατές να μην αντέχουν άλλο και τις θεαματικότητες να έχουν πέσει σημαντικά, ο τέταρτος ήταν και ο τελευταίος κύκλος της, κι εκεί πιστέψαμε ότι τελειώσαμε με το Prison Break
    Έλα όμως που το Fox είχε άλλη άποψη…

    Αντίθετα με αντίστοιχες περιπτώσεις άλλων σειρών που οι ίδιοι οι φανς ζητούν την επαναφορά της, εδώ συνέβη μάλλον το αντίθετο, αφού η ανακοίνωση τον Ιανουάριο του 2015 ότι ετοιμάζεται η ανάσταση της, τους έπιασε όλους εξαπίνης.
    Χωρίς πολλά πολλά, η σειρά πήρε το πράσινο φως, με τον Paul Scheuring να επιστρέφει ως δημιουργός, τα γυρίσματα ξεκίνησαν και την άνοιξη του 2017 θα γίνει η πρεμιέρα.

    Από το trailer που έδωσε στη δημοσιότητα το κανάλι, μας αποκαλύπτεται ότι η θάνατος του Michael ήταν ψεύτικος, με τον μικρό αδερφό να βρίσκεται σε μια φυλακή του Μαρόκο. 
    Το γεγονός ανακαλύπτει ο αδερφός του, Lincoln και αποφασίζει να συγκεντρώσει τη …παλιοπαρέα για να οργανώσει τη μεγάλη απόδραση.

    Ο νέος κύκλος θα έχει δέκα επεισόδια και χαρακτηρίζεται ως limited series, δηλαδή αυτόνομη σεζόν, χωρίς φυσικά αυτό να αποκλείει τη συνέχισή της, με την 4η Απριλίου να έχει κλειδώσει για τη πρεμιέρα.

    Ολόκληρο το βασικό cast της σειράς, Wentworth Miller, Dominic Purcell, Sarah Wayne Callies, Amaury Nolasco, Robert Knepper, Rockmond Dunbar και Paul Adelstein, επιστρέφει.
    Δείτε τα trailers…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Prison Break trailer: Είστε για μια ακόμη απόδραση; Το Prison Break επιστρέφει! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top