F Ο Jeff Daniels κυνηγάει τρομοκράτες στη νέα σειρά του Hulu, The Looming Tower - FilmBoy Ο Jeff Daniels κυνηγάει τρομοκράτες στη νέα σειρά του Hulu, The Looming Tower - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Jeff Daniels κυνηγάει τρομοκράτες στη νέα σειρά του Hulu, The Looming Tower


    Ο ταλαντούχος Jeff Daniels είναι ένας ηθοποιός που αντίθετα με πάρα πολλούς συναδέλφους του, έγινε γνωστός απευθείας στη μεγάλη οθόνη, με ελάχιστα γκεστ στην αρχή της καριέρας του. 
    Τελικά όμως δε το απέφυγε, κάνοντας όμως άριστη επιλογή με το The Newsroom, και είναι έτοιμος να το επαναλάβει με το The Looming Tower.

    Η σειρά είναι βασισμένη στο ομότιτλο, βραβευμένο με Πούλιτζερ, non-fiction βιβλίο του Lawrence Wright που μας βάζει στο πολιτικό-κοινωνικό παρασκήνιο από τη δεκαετία του ’40 μέχρι τις αρχές της νέας χιλιετίας, που οδήγησε στις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, εξετάζοντας την άνοδο του Osama bin Laden και της al-Qaeda αλλά και την αντιπαράθεση μεταξύ FBI και CIA.

    Δημιουργός και σεναριογράφος της σειράς είναι ο Dan Futterman (Foxcatcher), με τον Jeff Daniels να υποδύεται τον αρχηγό της αντιτρομοκρατικής μονάδας του FBI και τους Michael Stuhlbarg (Doctor Strange), Tahar Rahim (Le Passé), Virginia Kull (Gracepoint), Bill Camp (The Night Of) και Sullivan Jones να εμφανίζονται δίπλα του.

    Τη παραγωγή του The Looming Tower έχει αναλάβει η Legendary Television (η ίδια που έκανε και τη sci-fi σειρά Colony), με τη σειρά να έχει βρει στέγη στο Hulu, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό το πότε θα τη δούμε.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Jeff Daniels κυνηγάει τρομοκράτες στη νέα σειρά του Hulu, The Looming Tower Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top