F Η Paramount βάζει στον πάγο τα Friday the 13th και World War Z 2! - FilmBoy Η Paramount βάζει στον πάγο τα Friday the 13th και World War Z 2! - FilmBoy
  • Latest News

    Η Paramount βάζει στον πάγο τα Friday the 13th και World War Z 2!


    Το ανανεωμένο καλεντάρι που έδωσε χτες στη δημοσιότητα η Paramount έκρυβε δύο δυσάρεστες εκπλήξεις, την απουσία δύο ταινιών που ήδη έχουν περάσει πολλά και όπως φαίνεται θα περάσουν ακόμα περισσότερα μέχρι να καταφέρουν (αν καταφέρουν ποτέ) να υλοποιηθούν, το νέο Friday the 13th και το World War Z 2.

    Παρότι μετά από χρόνια που φημολογούνταν υπό διάφορες μορφές, το νέο reboot της σειράς Friday the 13th προσφάτως έμοιαζε να βρίσκεται στο σωστό δρόμο επιλέγοντας τον Breck Eisner για σκηνοθέτη και κλείνοντας τον ερχόμενο Οκτώβρη για πρεμιέρα, η ταινία αναβάλλεται για μία ακόμα φορά επ’ αόριστον. 

    Όντας ήδη στο Φλεβάρη, ήταν προφανές ότι ήταν αδύνατο να προλάβουν την προανακοινωθείσα ημερομηνία πρεμιέρας, όμως εδώ τα πράγματα μάλλον είναι σκούρα αφού δεν έχουμε μια απλή αναβολή αλλά αφαίρεση από το καλεντάρι, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι κάποια στιγμή στο μέλλον δε μπορεί να ξαναπροστεθεί.

    Παρόμοια η κατάσταση και για το World War Z 2, το οποίο ήταν προγραμματισμένο να βγει τον Ιούνιο, ημερομηνία που φυσικά δεν υπήρχε περίπτωση να προλάβει, όμως αντί για μια αναμενόμενη αναβολή της, την είδαμε να εξαφανίζεται. 
    Τα τελευταία νέα που είχαμε για τη ταινία ήταν πριν περίπου ένα χρόνο, όταν ανακοινώθηκε η αποχώρηση του Juan Antonio Bayona από τη καρέκλα του σκηνοθέτη, ενώ λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι υπήρχαν συζητήσεις με τον David Fincher, χωρίς προφανώς να υπάρχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

    Στα θετικά της υπόθεσης, τη θέση που έμεινε κενή από την αφαίρεση του Friday the 13th, πήρε το Mother του Darren Aronofsky, μια δραματική ταινία με ένα ζευγάρι (Jennifer Lawrence, Domhnall Gleeson) στο επίκεντρο, η ηρεμία του οποίου διαταράσσεται όταν στη ζωή τους μπαίνουν απρόσκλητοι επισκέπτες (Michelle Pfeiffer, Javier Bardem, Ed Harris).

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Paramount βάζει στον πάγο τα Friday the 13th και World War Z 2! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top