F Ο Nicolas Winding Refn ετοιμάζει τηλεοπτική σειρά για τα Amazon Studios - FilmBoy Ο Nicolas Winding Refn ετοιμάζει τηλεοπτική σειρά για τα Amazon Studios - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Nicolas Winding Refn ετοιμάζει τηλεοπτική σειρά για τα Amazon Studios


    Κάθε νέα του ταινία προκαλεί ατελείωτες συζητήσεις μεταξύ κριτικών, με το κοινό να προσπαθεί, συνήθως μάταια, να βγάλει μια άκρη για το αν αξίζει να καταθέσει τον οβολό του για να τη παρακολουθήσει. 
    Όλο αυτό το παιχνίδι έχει χαρίσει στον Nicolas Winding Refn διασημότητα αλλά όχι και εμπορική αξία.

    Εδώ και αρκετό καιρό, ο εικονοκλάστης δημιουργός έχει εκφράσει την επιθυμία να κάνει το άλμα στη μικρή οθόνη, ψάχνοντας ίσως με αυτό τον τρόπο να γίνει πιο προσιτός στο ευρύ κοινό, και φαίνεται ότι βρήκε την ευκαιρία, κλείνοντας συμφωνία με τα Amazon Studios για το crime thriller (εγκληματικό θρίλερ ftw!) Too Old To Die Young.

    Η σειρά θα είναι μια συνδημιουργία του Refn με τον Ed Brubaker (Angel of Death), θα λαμβάνει χώρα στον υπόκοσμο του Λος Άντζελες και θα ακολουθεί το υπαρξιακό ταξίδι διαφόρων χαρακτήρων από δολοφόνοι σε άγγελοι εκδίκησης.

    Ο τόνος της σειράς αναμένεται να είναι αντίστοιχος της σειράς ταινιών Pusher, με τρεις σημαντικοί ηθοποιοί να έχουν ήδη δεχτεί πρόταση για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, χωρίς να υπάρχει ακόμα κάτι ανακοινώσιμο.

    Το Too Old To Die Young αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα το φθινόπωρο με τον Refn πίσω από τη κάμερα.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Nicolas Winding Refn ετοιμάζει τηλεοπτική σειρά για τα Amazon Studios Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top