F Το Netflix επενδύει στο sci-fi: Ποιες σειρές ανανεώνονται - FilmBoy Το Netflix επενδύει στο sci-fi: Ποιες σειρές ανανεώνονται - FilmBoy
  • Latest News

    Το Netflix επενδύει στο sci-fi: Ποιες σειρές ανανεώνονται


    Ήταν μόλις πριν 1-2 χρόνια όταν το Netflix είχε μεν μπει δυναμικά στο χώρο των τηλεοπτικών σειρών αλλά κρατούσε χαμηλά τη μπάλα με λίγες και προσεγμένες σειρές. 
    Έκτοτε πολλά άλλαξαν, με αμέτρητες νέες σειρές και τηλεταινίες να πέφτουν σαν βροχή, κάνοντας το θεατή να χάσει τον έλεγχο αφού ήταν σχεδόν αδύνατο να τις παρακολουθήσει όλες.

    Δύο από τις σειρές που έκαναν πρεμιέρα μέσα στους τελευταίους μήνες στη διαδικτυακή πλατφόρμα, αλλά δεν κατάφεραν να προκαλέσουν τον πάταγο που ίσως τους άξιζε, λόγω ακριβώς αυτής της υπερφόρτωσης στο καλεντάρι, ήταν τα The OA και Travelers, δύο sci-fi σειρές τελείως διαφορετικού ύφους, οι οποίες κέρδισαν πολύ καλές κριτικές και απ’ ότι αποδεικνύεται κέρδισαν και την εμπιστοσύνη του κοινού.

    Κατά τη διάρκεια ενός event που διοργάνωσε το κανάλι, ανακοίνωσε ότι και οι δύο κέρδισαν με το σπαθί τους το πάσο για δεύτερες σεζόν, ενώ την ίδια τύχη είχε και το Love, η σειρά του Judd Appatow, η οποία πάει για τρίτο κύκλο.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το Netflix επενδύει στο sci-fi: Ποιες σειρές ανανεώνονται Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top