F Το Netflix ετοιμάζει σειρά για το Castlevania video game; - FilmBoy Το Netflix ετοιμάζει σειρά για το Castlevania video game; - FilmBoy
  • Latest News

    Το Netflix ετοιμάζει σειρά για το Castlevania video game;


    Εδώ και πολύ καιρό, για να μην πω χρόνια και φανώ υπερβολικός, ακούμε για adaptation της δημοφιλούς σειράς video games σε ταινίες ή σειρές ή δεν ξέρω και γω τι άλλο. 
    Αλλά ποτέ δεν είχαμε κάτι χειροπιαστό για να ασχοληθούμε περαιτέρω. 
    Μόνο bits and pieces.

    Φαίνεται όμως ότι το Netflix ανακοίνωσε την κυκλοφορία της σειράς η οποία φαίνεται πως θα έρθει μες στο τρέχον έτος. 
    Κι όταν λέω ανακοίνωσε, το λέω κατ’ ευφημισμό γιατί δεν το ανακοίνωσε ακριβώς, αλλά ο τίτλος Castlevania Season 1, Part 1 έγινε αντιληπτός από την ιστοσελίδα io9 στη λίστα του press release του Netflix για τα επερχόμενα shows της χρονιάς.

    Και πάλι επιπλέον στοιχεία δεν έχουμε για να παραθέσουμε, αλλά το io9 πιθανολογεί ότι πρόκειται για την ‘σούπερ βίαιη’ animated σειρά που υποτίθεται ότι  εδώ και πολύ καιρό ετοιμάζει ο Adi Shankar (όλοι θυμάστε το σκοτεινό και gritty Power/Rangers, αλλά και το ρόλο του στην παραγωγή του Dredd) μαζί με τη Frederator Networks.

    Σαν franchise το Castlevania ακολουθεί μέλη της οικογένειας Belmont, οι οποίοι είναι κυνηγοί βρικολάκων, στη μάχη τους με τον αιώνιο αντίπαλο τους, το Δράκουλα. 
    Ενίοτε κι άλλοι χαρακτήρες έχουν πάρει πρωταγωνιστικό ρόλο, όπως ο γιος του Δράκουλα, ο Alucard, και πρώην forgemaster του, ο Hector. 

    Το 2010 ξεκίνησε η σειρά παιχνιδιών Castlevania: Lords of Shadow που ήταν κάπως σαν reboot της ιστορίας του franchise. 
    Δεν ξέρουμε βέβαια η σειρά του Netflix ποιο μέλος της οικογένειας Belmont θα ακολουθεί και πως θα είναι το σενάριο, αν και φανταζόμαστε τις βασικές πτυχές του.

    Για νεότερα, λογικά θα μάθουμε εν καιρώ, αν όντως κοντοζυγώνει η στιγμή!

    Περισσότερα στο Heroes for a Day.
    Αργύρης Σταματόπουλος.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το Netflix ετοιμάζει σειρά για το Castlevania video game; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top