F TV Series Review: Notorious (season 1) - FilmBoy TV Series Review: Notorious (season 1) - FilmBoy
  • Latest News

    TV Series Review: Notorious (season 1)




    Δυο φίλοι, ο Jake Gregorian (Daniel Sunjata, The Dark Knight Rises) γνωστός δικηγόρος και η Julia George (Piper Perado, Looper) παραγωγός μιας ενημερωτικής εκπομπής, βοηθάνε ο ένας τον άλλον πάνω στην δουλειά τους. 
    Πως;
    Ο Jake φέρνει άτομα κυρίως πελάτες του για να αυξηθεί η ακροαματικότητα της εκπομπής της Julia, και η Julia βοηθάει αυτούς του πελάτες προσφέροντας τους ένα τεράστιο κοινό για να ακουστούν και να πάρουν ίσως την κοινή γνώμη με το μέρος τους. 

    Παράλληλα τρέχει στο main story μια μεμονωμένη υπόθεση, μια κύρια ιστορία με ...ψιλοαυτοτελή επεισόδια. 
    Το Notorious δεν είναι μια αστυνομική σειρά οπού θα περιμένεις να δεις τεράστιες ανατροπές, πάντως οι υποθέσεις, μικρές και μεγάλες, σε κρατούν ευχάριστα.

    Μέσα από τους συναδέλφους των δυο πρωταγωνιστών, βλέπουμε πώς δουλεύουν οι δυο τομείς (τηλεόραση / νομοθεσία) και πως καμιά φορά ξεπερνούν τα όρια με αποτέλεσμα να έρχονται σε αντιπαραθέσεις τα δυο βασικά πρόσωπα. 

    Θα αποφύγω να αναφερθώ στην κύρια υπόθεση γιατί έχει ένα ενδιαφέρον και είναι κρίμα να ξεφύγει κάποιο πιθανό spoiler. 
    Ευτυχώς πάντως, και για να μην χαθεί το ενδιαφέρον κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, η πρώτη κύρια υπόθεση τελειώνει και ξεκινάει μια νέα.


    Από καστ και ερμηνείες δεν μπορώ να πω ότι έχουμε κάτι τρομερό. 
    Όλοι είναι ικανοποιητικοί σε αυτό που κάνουν. 
    Πέρα από τους δύο πρωταγωνιστές, άξιοι αναφοράς είναι η παρουσιάστρια της εκπομπής και πολύ καλή φίλη της Julia, η Louise Herrick (Kate Jennings Grant, Love & Other Drugs), ο βοηθός της και γιος του διευθυντή Ryan Mills (Ryan Guzman, Step Up All In), η βοηθός του δικηγόρου Ella Benjamin (Aimee Teegarden, Love and Honor) και τέλος του εισαγγελέα της σειράς μας Max Gillford (Adam Rayner).

    Ένα από τα θετικά στοιχεία της σειράς ...είναι λίγο τρομακτικό.
    Το να βλέπεις πώς η τηλεόραση καθορίζει την “αλήθεια”, σε βάζει σε σκέψης. 
    Αυτό που ίσως σε ξενερώσει μερικές στιγμές είναι το γεγονός ότι η παραγωγός και ο δικηγόρος υποδεικνύουν στην αστυνομία πώς να κάνει τη δουλειά της ...και αυτή υπακούει πρόθυμα.

    Εν ολίγοις, το Notorious είναι απλώς μια καλή σειρά εάν θέλεις να χαζέψεις με κάτι ή ακόμα ανάμεσα σε σειρές που έχουν πιο βαθύ σενάρια, σαν να κάνεις ένα διάλειμμα. 
    Η σειρά ακόμα και εάν κόπηκε από 13 σε 10 επεισόδια, αξίζει ένα βλέφαρο.

    Νίκος Πέτρου.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: TV Series Review: Notorious (season 1) Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top