F The Discovery trailer: Η μετά θάνατον ζωή μέσα από τα μάτια των Jason Segel και Rooney Mara - FilmBoy The Discovery trailer: Η μετά θάνατον ζωή μέσα από τα μάτια των Jason Segel και Rooney Mara - FilmBoy
  • Latest News

    The Discovery trailer: Η μετά θάνατον ζωή μέσα από τα μάτια των Jason Segel και Rooney Mara


    Φανταστείτε έναν κόσμο στον οποίο οι επιστήμονες έχουν αποδείξει ότι υπάρχει μετά θάνατον ζωή, κάτι που οδηγεί εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να αυτοκτονούν για να τη ‘ζήσουν’ μια ώρα αρχύτερα.
    Σε αντίθεση με αυτό το παράξενο σκηνικό, δυο άνθρωποι (που τους υποδύονται ο Jason Segel και η Rooney Mara) ερωτεύονται. 

    Αυτό είναι το σκεπτικό του The Discovery, της ταινίας που θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Sundance και που ήδη έχει αγοραστεί από το Netflix.

    Πρόκειται για τη δεύτερη ταινία του σκηνοθέτη Charlie McDowell, η οποία χαρακτηρίζεται ως ‘…μία ελαφρώς εκκεντρική adult sci-fi’, και βέβαια είναι μία από τις 21 Ταινίες που πρέπει να προσέξουμε στο φετινό Sundance.

    Αν δεις το trailer όμως, θα καταλάβεις ότι είναι από αυτές τις ταινίες που χρησιμοποιούν μια μεγάλη ιδέα ως πρόσχημα, για να εντρυφήσουν στο ανθρώπινο δράμα …κάτι σαν το The Leftovers του HBO.

    Στο cast βρίσκεται και ο Robert Redford με τον Jesse Plemmons.
    Το The Discovery θα βγει στους αμερικάνικους κινηματογράφους στις 31 Μαρτίου.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Discovery trailer: Η μετά θάνατον ζωή μέσα από τα μάτια των Jason Segel και Rooney Mara Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top