F Anne Hathaway και Rebel Wilson στο θηλυκό remake του κλασικού Απατεώνες και Τζέντλεμεν! - FilmBoy Anne Hathaway και Rebel Wilson στο θηλυκό remake του κλασικού Απατεώνες και Τζέντλεμεν! - FilmBoy
  • Latest News

    Anne Hathaway και Rebel Wilson στο θηλυκό remake του κλασικού Απατεώνες και Τζέντλεμεν!


    Με τις κατηγορίες για λίγες ευκαιρίες στις γυναίκες ηθοποιούς και χαμηλότερους μισθούς να σπιλώνουν το Hollywood, οι παραγωγοί δοκιμάζουν τα τελευταία χρόνια μια εναλλακτική οδό ως απάντηση, τα all-female remakes. 
    Το πρώτο μεγάλο πείραμα με το Ghostbusters δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα, και το Ocean's Eight που έρχεται να έχει εξίσου δύσκολη αποστολή.

    Παρά τη μετριοπαθή υποδοχή αυτής της νέας μόδας, η προσπάθεια συνεχίζεται, με την Metro-Goldwyn-Mayer να ετοιμάζει το Nasty Women, το θηλυκό remake της κλασσικής κωμωδίας του 1988, Dirty Rotten Scoundrels, πιο γνωστό σε μας ως “Απατεώνες και Τζέντλεμεν” του Frank Oz με τους Michael Caine και Steve Martin στους ρόλους δυο επαγγελματιών απατεώνων, που ο ένας μπλέκεται στα πόδια του άλλου στη προσπάθειά τους να αποσπάσουν ένα μεγάλο ποσό από μια πλούσια νεαρή κληρονόμο. 

    Η ταινία αποτελούσε και η ίδια remake του Bedtime Story του 1964 με τους Marlon Brando και David Niven.
    Το σενάριο της νέας ταινίας γράφει ο Jac Schaeffer (TiMER), με τον Steve Pink που είχε αρχικά προσληφθεί ως σκηνοθέτης να αποτελεί παρελθόν και να αναζητείται ο αντικαταστάτης.

    Όσο για τους δύο πρωταγωνιστικούς ρόλους, αυτοί θα πάνε εκτός απροόπτου στις Anne Hathaway και Rebel Wilson, με την δεύτερη να έχει και το ρόλο παραγωγού.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η νέα ιστορία, αν και θα κρατάει τον ίδιο κορμό, δεν πρόκειται να είναι πιστό remake, εξ ου και ο διαφορετικός τίτλος.
    Το Nasty Women αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα μέσα στο χρόνο.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Anne Hathaway και Rebel Wilson στο θηλυκό remake του κλασικού Απατεώνες και Τζέντλεμεν! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top