F Movie News: Ηθοποιοί πάνε κι έρχονται στα Black Panther, Pacific Rim 2 και Ocean Eight. - FilmBoy Movie News: Ηθοποιοί πάνε κι έρχονται στα Black Panther, Pacific Rim 2 και Ocean Eight. - FilmBoy
  • Latest News

    Movie News: Ηθοποιοί πάνε κι έρχονται στα Black Panther, Pacific Rim 2 και Ocean Eight.


    - Το ...μαύρο cast του Black Panther
    - Ποιοι έρχονται και ποιοι φεύγουν από το cast του Pacific Rim 2
    - Επίσημος τίτλος και ανεπίσημο cast για το spinoff του Ocean's Eleven


    Κατά 90% Αφρο-Αμερικάνικο θα είναι το cast του Black Panther, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της Marvel, Kevin Feige, κάτι που επιβεβαιώνεται και με πράξεις με τους Michael B. Jordan και Lupita Nyong'o να προστίθενται σε αυτό δίπλα στον Chadwick Boseman.



    Εξελίξεις στο Pacific Rim: Maelstrom, με τους John Boyega, Scott Eastwood και Ron Perlman να προστίθενται στο cast, τους Charlie Hunnam και Rinko Kikuchi που πρωταγωνίστησαν στη πρώτη ταινία να αποτελούν παρελθόν, και τον Derek Connolly (Jurassic World) να μπαίνει στην ομάδα των σεναριογράφων για να βάλει το χεράκι του. 
    Η ταινία θα βγει στις αίθουσες το Φεβρουάριο του 2018.



    Ocean's Eight θα είναι ο τίτλος του του θηλυκού spin-off του Ocean’s Eleven που ετοιμάζει ο Gary Ross (The Hunger Games). 
    Όπως επιβεβαίωσε ο σκηνοθέτης, το ύφος της ταινίας θα παραμείνει το ίδιο με το αντίστοιχο των ταινιών του Soderbergh

    Όσο για το cast, αν και τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, οι Sandra Bullock, Elizabeth Banks, Cate Blanchett, Jennifer Lawrence, Helena Bonham Carter και Mindy Kaling φημολογούνται ότι θα είναι οι έξι από τις οκτώ της παρέας.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Movie News: Ηθοποιοί πάνε κι έρχονται στα Black Panther, Pacific Rim 2 και Ocean Eight. Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top