F Δείτε τα 6 πρώτα λεπτά του Justice League Dark της DC! - FilmBoy Δείτε τα 6 πρώτα λεπτά του Justice League Dark της DC! - FilmBoy
  • Latest News

    Δείτε τα 6 πρώτα λεπτά του Justice League Dark της DC!


    Μπορεί με τις ταινίες τους να έχουν προκαλέσει έντονους διχασμούς και κράξιμο, αλλά όσο αφορά τις animated προσπάθειες τoυς, οι DC/Warner προσφέρουν εδώ και αρκετά χρόνια αξιολογότατες, καλοφτιαγμένες και ψυχαγωγικότατες animated ταινίες που συνήθως σέβονται την προϊστορία των κόμικ και τις διάφορες εκδοχές των υπερηρώων τους.

    Ύστερα από τα «Justice League vs. Teen Titans» και «Batman: The Killing Joke» και πριν από τα «Teen Titans: The Judas Contract» και «Batman and Harley Quinn», αναμέναμε την «Justice League Dark» όπου και θα βλέπαμε για πρώτη φορά μια ολάκερη animated ταινία αφιερωμένη στην πιο μυστικιστική υπερηρωική ομάδα της DC.

    Σύμφωνα με την υπόθεση της ταινίας:
    «Όταν αθώοι πολίτες αρχίζουν να διαπράττουν αδιανόητα εγκλήματα σε όλη την Metropolis, τη Gotham City και πιο πέρα, ο Batman θα πρέπει να καλέσει μυστικιστικούς συμμάχους για να εξαλείψουν μια δαιμονική απειλή από τον πλανήτη. 
    Σε αυτό το σημείο θα εμφανιστεί η Justice League Dark, με απρόθυμο επικεφαλής τον John Constantine/Hellblazer. 

    Όπως και ο Batman, ο Constantine είναι ένας πονηρός, συχνά κυνικός μοναχικός τύπος που είναι ο καλύτερος σε αυτό που έχει επιλέξει να κάνει, αλλά γρήγορα θα συνειδητοποιήσει πως θα χρειαστεί τη βοήθεια από άλλους υπερφυσικούς συμμάχους, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις απειλητικές μοχθηρές δυνάμεις που μαστίζουν τον πλανήτη. 

    Σχηματίζοντας μια νέα συμμαχία με τη μάγισσα Zatanna, τον απόκοσμο Deadman και τον Jason Blood με το ισχυρό του alter ego Etrigan the Demon, αυτή η ομάδα από ειδικούς των Σκοτεινών Τεχνών θα πρέπει να διαλευκάνουν το μυστήριο της υπερφυσικής μάστιγας της Γης και να αντιμετωπίσουν την άνοδο ισχυρών κακών δυνάμεων πίσω από αυτή την πολιορκία, προτού να είναι πολύ αργά για όλη την ανθρωπότητα.»

    Τον περασμένο Νοέμβρη είδαμε το επίσημο trailer και μέσα στο Γενάρη κυκλοφόρησαν και τα διάφορα κλιπάκια της ταινίας, στα οποία βλέπουμε να πρωτοστατούν οι John Constantine, Batman, ο Etrigan the Demon, τα μέλη της Justice League αλλά και αρκετές σκηνές με δαιμονικές επιθέσεις, με τους animators να έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά στον απόκοσμο, εφιαλτικό, σιχαμερό σχεδιασμό των πλασμάτων. 
    Αρκεί να δείτε το ολοκαίνουριο βίντεο με τα πρώτα έξι λεπτά που μόλις κυκλοφόρησε η Warner Bros. Animation στο Playstation Network και θα καταλάβετε! 




    Στο καστ δάνεισαν τις φωνές τους ο Matt Ryan ως ο ομώνυμος χαρακτήρας, με τον Jason O’Mara να συνεχίζει σταθερά ως Batman και τους Camilla Luddington ως Zatanna, Nicholas Turturro ως Deadman, Ray Chase ως Jason Blood/Etrigan the Demon, Roger R. Cross ως John Stewart/Green Lantern και Swamp Thing, Jeremy Davies ως Ritchie Simpson, Rosario Dawson ως Wonder Woman, Jerry O’Connell ως Superman, Enrico Colantoni ως Felix Faust και τον Alfred Molina ως Destiny. 

    Στη σκηνοθεσία ξανά ο Jay Oliva, σε σενάριο των J.M. DeMatteis και Ernie Altbacker.

    Στα έξτρα του blu-ray θα περιλαμβάνεται μια μικρή ματιά στην επόμενη animated ταινία του Dc Animated Universe το «Teen Titans: The Judas Contract», ένα featurette για την προϊστορία του Swamp Thing, παρασκήνια πίσω από την παραγωγή της ταινίας, την επιλογή των χαρακτήρων και των ηθοποιών που δάνεισαν τις φωνές τους, το πάνελ των συντελεστών από την New York Comic Con 2016, μικρές ματιές στις animated ταινίες «Justice League: Gods and Monsters» (2015) και «Justice League: Doom» (2012) και δύο επεισόδια από την animated σειρά Batman: The Brave and the Bold (2008-2011), τα «Dawn of the Dead Man!» και «Trials of the Demon!».

    Βασισμένη εν μέρει στο προ πέντε ετών ξεκίνημα της JLD στο New 52 σύμπαν και τη σειρά του Peter Milligan, αν μη τι άλλο αναμένουμε την πιο mindfuck, υπερφυσική και δαιμονο-horror αισθητικής, υπερηρωική animated ταινία που θα έχουμε δει ως τώρα από την DC.

    Το «Justice League Dark» κυκλοφορεί ήδη από τις 24 Ιανουαρίου σε ψηφιακή μορφή και από τις 7 Φεβρουαρίου σε Blu-ray και dvd.

    Στο Heroes for a Day θα διαβάσετε περισσότερα και θα δείτε όσα κλιπάκια κυκλοφόρησαν ως τώρα, το τελευταίο UK trailer του Δεκεμβρίου και μερικές φωτογραφίες.

    Heroes for a Day.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Δείτε τα 6 πρώτα λεπτά του Justice League Dark της DC! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top