F Justice League Dark trailer: Η νέα animated ταινία της DC - FilmBoy Justice League Dark trailer: Η νέα animated ταινία της DC - FilmBoy
  • Latest News

    Justice League Dark trailer: Η νέα animated ταινία της DC


    Εδώ και χρόνια ακούμε τη Warner Bros. να ενδιαφέρεται να κάνει μια live action ταινία Justice League Dark
    Μάλιστα, ο Guillermo del Toro πέρασε μερικά χρόνια αναπτύσσοντας την ταινία, αλλά τελικά αυτή κατέληξε στα χέρια του Doug Liman (Edge of Tomorrow). 

    Αυτή η ταινία έχει ανακοινωθεί - υπάρχει μέχρι και φημολογούμενο cast - οπότε είναι πολύ κοντά στη πραγματοποίησή της …αλλά όχι προτού δούμε την animated ταινία στις αρχές του επόμενου έτους.

    Μετά την επιτυχία του Batman: The Killing Joke (αν και οι οπαδοί εμφανίστηκαν μοιρασμένοι), το Justice League Dark είναι η νέα R-rated animated ταινία της DC, σε σκηνοθεσία Jay Oliva, υπεύθυνος για πολλά animated της DC, όπως τα δύο Batman: The Dark Knight Returns, το Justice League: War (θυμηθείτε το εδώ) και πιο πρόσφατα το Batman: Bad Blood.

    Στο Justice League Dark θα συναντήσουμε τους κλασικούς Superman, Batman και Wonder Woman, αλλά και ήρωες όπως οι Destiny, Ritchie, Zatanna, Deadman, Etrigan, Constantine  και τον κακό Felix Faust.

    Η ταινία θα βγει στα ράφια των DVD στις αρχές του 2017.
    Το trailer μόλις κυκλοφόρησε.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Justice League Dark trailer: Η νέα animated ταινία της DC Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top