F Z: The Beginning of Everything trailer: Η Christina Ricci είναι η θρυλική Zelda στη νέα σειρά - FilmBoy Z: The Beginning of Everything trailer: Η Christina Ricci είναι η θρυλική Zelda στη νέα σειρά - FilmBoy
  • Latest News

    Z: The Beginning of Everything trailer: Η Christina Ricci είναι η θρυλική Zelda στη νέα σειρά


    Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο βιογραφικές ταινίες για την Zelda Fitzgerald στα σκαριά, στις οποίες οι Jennifer Lawrence και Scarlett Johansson είναι υποψήφιες να ενσαρκώσουν την θρυλική συγγραφέα και σύζυγο του F. Scott Fitzgerald. 

    Καμία από αυτές δεν έχει γυριστεί ακόμα, αλλά τα δέκα επεισόδια της σειράς Z: The Beginning of Everything, στην οποία πρωταγωνιστεί η Christina Ricci, είναι ήδη έτοιμα και θα βγουν στο Amazon τον επόμενο μήνα.

    Η σειρά είναι μια προσαρμογή του μυθιστορήματος της Therese Anne Fowler με τίτλο 'Z: A Novel of Zelda Fitzgerald' και ξεκινά με την συνάντηση της Zelda με τον F. Scott Fitzgerald στην Αλαμπάμα το 1918. 

    Η σειρά απεικονίζει την έντονη και δύσκολη σχέση του ζευγαριού, τον αλκοολισμό και τα εσωτερικά της προβλήματα, που οδήγησαν στο τραγικό θάνατο της Zelda σε πυρκαγιά νοσοκομείου στην ηλικία των 48 ετών, 16 χρόνια μετά από το ένα και μοναδικό μυθιστόρημα που εξέδωσε, το ‘Save Me the Waltz’.

    Συμπρωταγωνιστούν ο David Strathairn, η Jamie Anne Allman, ο Jordan Dean και ο David Hoflin στο ρόλο του F. Scott Fitzgerald.
    Μια από τις πιο αξιόλογες σειρές που θα μας απασχολήσουν το 2017.
    Το trailer το αποδεικνύει αυτό.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Z: The Beginning of Everything trailer: Η Christina Ricci είναι η θρυλική Zelda στη νέα σειρά Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top