F The Last Word trailer: Η Amanda Seyfried γράφει τη νεκρολογία της Shirley MacLaine! - FilmBoy The Last Word trailer: Η Amanda Seyfried γράφει τη νεκρολογία της Shirley MacLaine! - FilmBoy
  • Latest News

    The Last Word trailer: Η Amanda Seyfried γράφει τη νεκρολογία της Shirley MacLaine!


    Τον επόμενο μήνα ο Mark Pellington θα επιστρέψει στο Φεστιβάλ του Sundance (το σπουδαιότερο κινηματογραφικό φεστιβάλ του κόσμου, αν με ρωτάτε) με την νέα του ταινία The Last Word.
    Την τελευταία φορά που είχε πάει εκεί ήταν το 2011 με το I Melt With You, ένα ψυχεδελικό φιλμ που δίχασε κοινό και κριτικούς.

    Το The Last Word μοιάζει με μια πιο προσιτή ταινία, συν το γεγονός ότι πρωταγωνιστούν η Shirley MacClaine και η Amanda Seyfried.

    Η Harriet Lauler (MacClaine) δεν θέλει να φύγει από τη ζωή αφήνοντας …τη νεκρολογία της στην τύχη, έτσι συνεργάζεται με μια συγγραφέα για να βεβαιωθεί ότι η ιστορία της θα ειπωθεί σωστά.
    Η συγγραφέας, Anne (Seyfried) όμως ανακαλύπτει ότι η Harriet δεν είχε και την πιο συμπαθή ζωή.

    Η άλλοτε επιτυχημένη επιχειρηματίας αποφασίζει να κάνει κάποιες αλλαγές στη ζωή της, και θέλει την Anne να της καταγράψει. 
    Οι δύο γυναίκες θα αναπτύξουν τελικά στενούς δεσμούς, όπως βλέπουμε στο trailer, το οποίο μάλλον δείχνει περισσότερα από όσα πρέπει.

    Στην δραματική αυτή κομεντί παίζουν ακόμη η Anne Heche, η Sarah Baker και ο Tom Everett Scott.
    Πρεμιέρα στην Αμερική στις 3 Μαρτίου 2017.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Last Word trailer: Η Amanda Seyfried γράφει τη νεκρολογία της Shirley MacLaine! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top