F Ο καλός του Insidious είναι ...ο κακός του Aquaman! - FilmBoy Ο καλός του Insidious είναι ...ο κακός του Aquaman! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο καλός του Insidious είναι ...ο κακός του Aquaman!


    Με τον Οκτώβρη του 2018 να μην είναι πια τόσο μακριά, η ταινία των DC Entertainment και Warner Bros, Aquaman ανεβάζει σιγά-σιγά ταχύτητα, προσθέτοντας ακόμα ένα κομμάτι στο παζλ του casting.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Deadline, ο σκηνοθέτης James Wan επέλεξε για το ρόλο του villain έναν παλιό του γνωστό, τον Patrick Wilson, με τον οποίον ξανασυνεργάστηκε στα Insidious.

    Παρότι στις μέρες μας το όνομά του μπορεί να μην εντυπωσιάζει, μη ξεχνάμε ότι ξεκίνησε τη καριέρα του με εντυπωσιακές συμμετοχές σε ταινίες όπως τα Hard Candy και Little Children, που τότε τον είχαν βάλει στην άτυπη λίστα των πιο πολλά υποσχόμενων νέων ηθοποιών, που ήταν μάλιστα θέμα χρόνου να μπει στις λίστες των Όσκαρ.

    Μπορεί τελικά η πορεία του να μην ανταποκρίθηκε των προσδοκιών, όμως κανείς δε μπορεί να αμφισβητήσει το ταλέντο του. 
    Αν μάλιστα τον βάλεις απέναντι στους πρωταγωνιστές Jason Momoa και Amber Heard, το ταλέντο των οποίων είναι ανοιχτά αμφισβητήσιμο, σίγουρα η προσθήκη του στη ταινία θα προσφέρει μια δόση ερμηνευτικής ποιότητας.

    Ο Wilson θα υποδυθεί τον Orm, τον ετεροθαλή αδερφό του Arthur Curry (Aquaman), που μεγάλωσε στη σκιά του παντοδύναμου αδερφού του, εξαφανίστηκε για πολλά χρόνια μέχρι που κάποια στιγμή επανεμφανίστηκε ως ο supervillain, Ocean Master.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο καλός του Insidious είναι ...ο κακός του Aquaman! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top