F The Fate of the Furious trailer: Η απόλυτη καταστροφή! - FilmBoy The Fate of the Furious trailer: Η απόλυτη καταστροφή! - FilmBoy
  • Latest News

    The Fate of the Furious trailer: Η απόλυτη καταστροφή!


    Οι Fast & Furious ταινίες έχουν καταφέρει να γοητεύουν το κοινό εδώ και 15 χρόνια, από την πρώτη ταινία το 2001 μέχρι και σήμερα, και να γίνονται το μεγαλύτερο franchise στην ιστορία της Universal και ένας από τους πιο δημοφιλής τίτλους ταινιών σε όλο τον κόσμο.

    Με την επόμενη ταινία, που τώρα έχει τίτλο The Fate and the Furious (με αρχικό τίτλο Fast 8), η Universal φαίνεται να τα δίνει όλα σε επίπεδο δράσης.
    Μιλάμε για την απόλυτη καταστροφή και μερικές από τις πιο ακραίες σκηνές δράσης με αυτοκίνητα που έχουμε δει ποτέ ή έχουμε φανταστεί!

    Αν και ο αδικοχαμένος Paul Walker δεν θα επιστρέψει, οι περισσότεροι από το κύριο cast βρίσκονται στις θέσεις τους για την 8η ταινία, παρά τα προβλήματα στις σχέσεις πολλών από αυτών.

    Μια βδομάδα πριν τελειώσουν τα γυρίσματα, ο Dwayne "The Rock "Johnson τα’χωσε στον Vin Diesel και σε άλλους άνδρες πρωταγωνιστές ‘…που δεν ήταν επαγγελματίες και δεν έκαναν οι ίδιοι τα stunt τους’.

    Εντυπωσιακή επίσης η παρουσία - για πρώτη φορά στο franchise – της Charlize Theron, με μακρύ μαλλί και φλογερό φιλί στο τέλος του trailer!
    Jason Statham, Scott Eastwood, Jordana Brewster, Kurt Russell, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris και άλλοι πολλοί επιστρέφουν, σε μια ταινία που …ειλικρινά, ίσως και να είναι η καλύτερη της σειράς!

    Υπομονή μέχρι την 14η Απριλίου 2017 όποτε και ανοίγει η ταινία στους κινηματογράφους.
    Μέχρι τότε, το trailer δεν χάνεται.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Fate of the Furious trailer: Η απόλυτη καταστροφή! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top