F The Crash trailer: Το οικονομικό κραχ έρχεται ...και είναι στημένο! - FilmBoy The Crash trailer: Το οικονομικό κραχ έρχεται ...και είναι στημένο! - FilmBoy
  • Latest News

    The Crash trailer: Το οικονομικό κραχ έρχεται ...και είναι στημένο!


    Πολλοί προέβλεψαν ένα παγκόσμιο οικονομικό κραχ τα προηγούμενα χρόνια, αλλά η νέα ταινία The Crash (πρώην …Jekyll Island!!) το τοποθετεί στο πολύ σύντομο μέλλον.

    Περιγράφεται ως ένα θρίλερ με πολύ γρήγορο ρυθμό, στο οποίο ένας χρηματιστηριακός πράκτορας που λειτουργεί συνήθως εκτός νόμου, προσλαμβάνεται από την κυβέρνηση μυστικά, για να θέσει σε λειτουργία μία σκιώδης χρηματιστηριακή αγορά, προκειμένου να διατηρήσει σταθερή την οικονομία. 

    Ακούγεται πολύπλοκο και πιθανώς οι γνώστες να γελάνε με το ακραίο του θέματος, αλλά το trailer που κυκλοφόρησε δείχνει ενδιαφέρον.

    Στο The Crash παίζουν γνωστοί αλλά όχι A-List ηθοποιοί, όπως η Dianna Agron, η Minnie Driver, ο Frank Grillo, ο John Leguizamo, η Maggie Q και άλλοι.

    Από την άλλη, η ταινία του Aram Rappaport μπορεί κάλλιστα να περάσει ως μια προπαγάνδα για το πόσο σημαντική είναι η χρηματιστηριακή αγορά για τη σταθερότητα της Αμερικής και κατ’επέκταση ολόκληρου του κόσμου.

    Το The Crash θα βγει στις αίθουσες των ΗΠΑ στις 13 Ιανουαρίου 2017.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Crash trailer: Το οικονομικό κραχ έρχεται ...και είναι στημένο! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top