F Spider-Man: Homecoming trailer: Αυτά παθαίνεις όταν έχεις δάσκαλο τον Tony Stark! - FilmBoy Spider-Man: Homecoming trailer: Αυτά παθαίνεις όταν έχεις δάσκαλο τον Tony Stark! - FilmBoy
  • Latest News

    Spider-Man: Homecoming trailer: Αυτά παθαίνεις όταν έχεις δάσκαλο τον Tony Stark!


    Το 2017 πρόκειται να είναι μια μεγάλη χρονιά για το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, τόσο για την τηλεόραση όσο και στον κινηματογράφο.
    Στην τηλεόραση, η Marvel θα εμφανίσει στο Netflix δύο νέες σειρές (Iron Fist και The Punisher) και μια μίνι σειρά (The Defenders), αλλά και άλλη μία στο ABC (The Inhumans).

    Ταυτόχρονα, το 2017 θα είναι η πρώτη χρονιά που τα Marvel Studios θα κυκλοφορήσουν τρεις ταινίες του Marvel Cinematic Universe μέσα σε ένα χρόνο – δύο συνέχειες και μία solo ταινία της νέα έκδοσης του Peter Parker, υποδυόμενο από τον Tom Holland.

    Ο Holland θα επαναλάβει το ρόλο του ως αραχνάκιας από το Captain America: Civil War στο επερχόμενο Spider-Man: Homecoming, μια σόλο ταινία για τον Peter Parker ως νεαρό σούπερ ήρωα, που θα αντιμετωπίσει κακούς όπως ο Vulture (Michael Keaton) και ο Tinkerer (Michael Chernus).

    Πάντως, όσοι είδαν κάποιο υλικό στο Comic-Con μιλάνε για μια …σχολική κωμωδία με λίγο από super heroes.
    Πρώτα συμπεράσματα μπορούμε να βγάλουμε πλέον και εμείς στο trailer που κυκλοφόρησε πριν λίγες ώρες.

    Το Spider-Man: Homecoming θα βγει στους κινηματογράφους στις 7 Ιουλίου 2017.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Spider-Man: Homecoming trailer: Αυτά παθαίνεις όταν έχεις δάσκαλο τον Tony Stark! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top