F Sherlock trailer: Ο αγαπημένος μας ντετέκτιβ επιτέλους επιστρέφει για 4η σεζόν - FilmBoy Sherlock trailer: Ο αγαπημένος μας ντετέκτιβ επιτέλους επιστρέφει για 4η σεζόν - FilmBoy
  • Latest News

    Sherlock trailer: Ο αγαπημένος μας ντετέκτιβ επιτέλους επιστρέφει για 4η σεζόν


    Με τον κινηματογραφικό Sherlock Holmes να έχει κάνει μόλις πρεμιέρα, οι περισσότεροι πίστευαν ότι η μοντέρνα τηλεοπτική εκδοχή του ήρωα που ετοίμαζε το BBC δεν θα ήταν παρά μια καιροσκοπία. 

    Ευτυχώς οι δημιουργοί Mark Gatiss και Steven Moffat, με τη βοήθεια φυσικά του σχεδόν άγνωστου μέχρι τότε Benedict Cumberbatch, μας παρέδωσαν το αριστουργηματικό Sherlock.

    Μπορεί η σειρά να λατρεύτηκε όσο λίγες, όμως αλήθεια είναι ότι αυτός ο ιδιαίτερα αραιός ρυθμός επεισοδίων έχει αρχίζει να κουράζει, αρκεί να αναλογιστούμε ότι συνολικά έχουμε δει μονάχα δέκα επεισόδια, κι αν εξαιρέσουμε το περσινό Πρωτοχρονιάτικο special, τη τελευταία φορά που παρακολουθήσαμε καινούριο επεισόδιο ήταν τον Ιανουάριο του 2014!
    (Θυμηθείτε τα review της 1ης & 2ης σεζόν, και το review της 3ης).

    Μετά από αλλεπάλληλες καθυστερήσεις και αναβολές, η σειρά είναι επιτέλους έτοιμη να επιστρέψει με τρία νέα επεισόδια, που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται τη Πρωτοχρονιά. 
    Οι τίτλοι των δύο πρώτων θα είναι The Six Thatchers και The Lying Detective, υπονοώντας εμμέσως πλην σαφώς ότι είναι εμπνευσμένα από τις αντίστοιχες ιστορίες The Adventure of the Six Napoleons και The Adventure of the Dying Detective, ενώ άγνωστος παραμένει ο τίτλος του τρίτου, πιθανότατα για την αποφυγή spoilers. 

    Τη σκηνοθεσία τους έχουν αναλάβει οι Rachel TalalayNick Hurran και Benjamin Caron.
    Όσο για το cast, οι Benedict Cumberbatch, Martin Freeman, Rupert Graves, Una Stubbs, Mark Gatiss, Louise Brealey και Amanda Abbington επιστρέφουν στους ρόλους τους, με τον Toby Jones να είναι ο νέος μεγάλος villain της σεζόν.
    Δείτε το trailer.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Sherlock trailer: Ο αγαπημένος μας ντετέκτιβ επιτέλους επιστρέφει για 4η σεζόν Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top