F Little Shop of Horrors: Το Μαγαζάκι του Τρόμου ανοίγει ξανά με νέα ταινία - FilmBoy Little Shop of Horrors: Το Μαγαζάκι του Τρόμου ανοίγει ξανά με νέα ταινία - FilmBoy
  • Latest News

    Little Shop of Horrors: Το Μαγαζάκι του Τρόμου ανοίγει ξανά με νέα ταινία


    Όλα ξεκίνησαν από το πρωτότυπο σενάριο του Charles B. Griffith, που υπό τη σκηνοθεσία του Roger Corman, το 1960 μας έδωσε το πρώτο The Little Shop of Horrors για την ιστορία ενός χαζούλη ανθοπώλη που καλλιεργεί ένα σαρκοφάγο φυτό, για χάρη του οποίου αναγκάζεται να γίνει δολοφόνος ώστε να το ταΐσει. 

    Η ταινία δε γνώρισε τότε μεγάλη επιτυχία αλλά μέσα στα χρόνια απέκτησε ένα cult status, μέχρι το 1982 που οι Alan Menken και Howard Ashman το μετέτρεψαν σε θεατρικό μιούζικαλ και λίγα χρόνια αργότερα ο Frank Oz μας παρουσίασε τη νέα κινηματογραφική εκδοχή, βασισμένη στο μιούζικαλ αυτή τη φορά, τη κλασσική 80s κωμωδία με τον Rick Moranis που όλοι γνωρίζουμε.

    Τριάντα χρόνια αργότερα, οι παραγωγοί σκέφτηκαν ότι ήρθε η ώρα το Μαγαζάκι του Τρόμου να ανοίξει και πάλι τις πόρτες του, με τη νέα ταινία να είναι και πάλι βασισμένη στο θεατρικό μιούζικαλ, τον Matthew Robinson (The Invention of Lying) να γράφει το σενάριο και το Greg Berlanti, δημιουργό των επιτυχημένων τηλεοπτικών σειρών της DC στο CW (Arrow, The Flash, Supergirl, Legends of Tomorrow) να αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία!

    Πριν βιαστείτε να ενθουσιαστείτε, να σας υπενθυμίσουμε ότι μπορεί ο Berlanti να κυριαρχεί στο τομέα των νεανικών super-hero σειρών, όμως κινηματογραφικά το μόνο που μας έχει δώσει είναι τις ρομαντικές κομεντί The Broken Hearts Club και Life as We Know It, άρα ας κρατάμε μικρό καλάθι.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Little Shop of Horrors: Το Μαγαζάκι του Τρόμου ανοίγει ξανά με νέα ταινία Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top