F Οι Εξομολογήσεις - Le confessioni - FilmBoy Οι Εξομολογήσεις - Le confessioni - FilmBoy
  • Latest News

    Οι Εξομολογήσεις - Le confessioni


    Μια συνάντηση των G8 πραγματοποιείται σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο στη γερμανική ακτή. 
    Οι πιο ισχυροί του κόσμου συζητούν για να θεσπίσουν σημαντικές διατάξεις που θα επηρεάσουν βαθιά την παγκόσμια οικονομία. 

    Ένας από τους επισκέπτες είναι ένα μυστηριώδης Ιταλός μοναχός, που προσκλήθηκε από τον Daniel Roche, τον διευθυντή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. 

    Θέλει να εξομολογηθεί κάτι στον μοναχό εκείνο το βράδυ, μυστικά. 
    Το επόμενο πρωί, ο Roche βρίσκεται νεκρός...

    Μετά το επίσης πολιτικό «Ζήτω η Ελευθερία», ο Ιταλός συγγραφέας και σκηνοθέτης Roberto Ando επιστρέφει με τον ίδιο πρωταγωνιστή – ίνδαλμα Toni Servillo (Η Τέλεια Ομορφιά) και αποσπά το βραβείο Οικουμενικής Επιτροπής στο Κάρλοβι Βάρι με μία φιλοσοφική, σχεδόν μεταφυσική σπουδή της βαθύτερης έννοιας και πραγματικής ισχύος των «Δυνατών» αυτού του κόσμου.


    Με πρόσχημα το αστυνομικό μυστήριο,  έρχεται για ακόμα μια φορά αντιμέτωπος με τους εκπροσώπους της πολιτικής σκηνής, εγείροντας ερωτήματα γύρω από τη ζωή, τον θάνατο και την εξουσία.

    Όπως είπε και ο ίδιος …« “οι Εξομολογήσεις” γεννήθηκαν από ένα αίσθημα δυσαρέσκειας προς τον χειρισμό της εξουσίας» - και αυτό είναι ένα πολύ σύγχρονο και διεθνούς ενδιαφέροντος θέμα, πέρα από τα ιταλικά σύνορα.

    Στους κινηματογράφους από 8 Δεκεμβρίου.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Οι Εξομολογήσεις - Le confessioni Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top