F Rules Don't Apply trailer: Ο Warren Beatty ζει ...και παίζει τον Howard Hughes! - FilmBoy Rules Don't Apply trailer: Ο Warren Beatty ζει ...και παίζει τον Howard Hughes! - FilmBoy
  • Latest News

    Rules Don't Apply trailer: Ο Warren Beatty ζει ...και παίζει τον Howard Hughes!


    Για να επανέλθει ο Warren Beatty πίσω στην ενεργή δράση, και μάλιστα ως ηθοποιός και σκηνοθέτης ταυτόχρονα, ύστερα από 15 χρόνια που έχει σταματήσει την ηθοποιία και 18 χρόνια από τη σκηνοθεσία, θα πρέπει να βρήκε κάτι τεράστιο.

    Και μόνο η επιστροφή ενός ζωντανού θρύλου της χρυσής εποχής του Hollywood όμως, είναι ικανή να μας κεντρίσει το ενδιαφέρον.

    Μιλάμε για το Rules Don’t Apply όπου ο Beatty υποδύεται έναν άλλο θρύλο της εποχής του, τον Howard Hughes, το θρυλικό και μοναχικό δισεκατομμυριούχο, μεγιστάνα των επιχειρήσεων και των studio, που συνέβαλε τα μέγιστα στη δημιουργία μερικών από των πλέον τρελών και παράξενων ιστοριών στη βιομηχανία του σινεμά.

    Ο Alden Ehrenreich, ο οποίος πρωταγωνίστησε σε μια άλλη old-school ιστορία του Hollywood (Hail Caesar!) και ετοιμάζεται να φορέσει το γιλέκο του Han Solo, παίζει έναν από τους οδηγούς του Hughes, ενώ η Lily Collins, η οποία επανέρχεται στα πράγματα μετά το Mortal Instruments: City of Bones το 2013, παίζει μια νεαρή ηθοποιό που συνάπτει συμβόλαιο με τον Hughes. 

    Φυσικά, αυτοί οι δύο όμορφοι νέοι ερωτεύονται, αλλά ο Hughes έχει έναν κανόνα που απαγορεύει τους εργαζόμενους του να συνδέονται αισθηματικά.

    Στο Rules Don’t Apply εμφανίζονται επίσης οι Annette Benning, Alec Baldwin, Ed Harris, Matthew Broderick, Martin Sheen, Oliver Platt, Steve Coogan και Candice Bergen.

    Βγαίνει στους κινηματογράφους της Αμερικής σε σχετικά φιλική για τα Όσκαρ ημερομηνία (23 Νοεμβρίου), αλλά νομίζω ότι η Ακαδημία δεν θα ασχοληθεί άλλο με το παρελθόν του Hollywood, έστω κι αν υπάρχει ο τεράστιος Warren Beatty.
    Το trailer πάντως είναι πολύ καλό.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Rules Don't Apply trailer: Ο Warren Beatty ζει ...και παίζει τον Howard Hughes! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top