F Live by Night trailer: Το Αμερικάνικο Όνειρο μέσα από τα μάτια του Ben Affleck - FilmBoy Live by Night trailer: Το Αμερικάνικο Όνειρο μέσα από τα μάτια του Ben Affleck - FilmBoy
  • Latest News

    Live by Night trailer: Το Αμερικάνικο Όνειρο μέσα από τα μάτια του Ben Affleck


    Την καταπληκτική φωτογραφία (εδώ από τον Robert Richardson) και τις φοβερές σκηνοθετικές ιδέες θα πρέπει πια να τις περιμένουμε στις ταινίες του Ben Affleck, ο οποίος δείχνει να μην εφησυχάζει πλέον μόνο στις έξυπνες ιστορίες, αλλά να δίνει εξίσου μεγάλη σημασία στην τεχνική.

    Το Live by Night είναι μια βίαιη ιστορία για το Αμερικάνικο Όνειρο κατά τη διάρκεια της Ποτοαπαγόρευσης, την δεκαετία του ’20 στη Βοστόνη.

    Ο Ben Affleck σκηνοθετεί τον εαυτό του ως ο νεότερος γιος ενός αστυνομικού αξιωματικού της Βοστόνης, ο οποίος βγαίνει εκτός νόμου. 
    Το cast συμπληρώνουν οι Scott Eastwood, Elle Fanning, Zoe Saldana, Sienna Miller, Brendan Gleeson, Chris Messina και Chris Cooper

    Το Live by Night φαίνεται να είναι …αυτό που το Gangster Squad ήθελε να γίνει αλλά δεν το κατάφερε, με τον Ben Affleck να μπαίνει δυνατά για τις υποψηφιότητες, κάτι που για τη φωτογραφία του Richardson (The Hateful Eight) το θεωρώ δεδομένο.

    Στην Αμερική θα βγει σε περιορισμένο κύκλωμα τα Χριστούγεννα (για να είναι εμπρόθεσμο στα Oscars) και κανονικά στις 13 Ιανουαρίου 2017, μία ημέρα μετά από την κυκλοφορία του στην Ελλάδα.
    Δείτε το καταπληκτικό τελευταίο trailer.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Live by Night trailer: Το Αμερικάνικο Όνειρο μέσα από τα μάτια του Ben Affleck Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top