F Justice League War trailer: Η νέα animated ταινία της DC - FilmBoy Justice League War trailer: Η νέα animated ταινία της DC - FilmBoy
  • Latest News

    Justice League War trailer: Η νέα animated ταινία της DC


    Μπορεί η Marvel να έχει φάει λάχανο τις DC και Warner όσο αφορά τον προγραμματισμό των live-action ταινιών, αλλά στον τομέα των animated κόμικ μεταφορών δεν υφίσταται καμία σύγκριση.

    Ύστερα από το πολύ καλό και παραδόξως ...αρκετά βίαιο Justice League: The Flashpoint Paradox, που βασίστηκε σε αντίστοιχο κόμικ της DC, έτσι και το Justice League: War των Warner Bros. Animation και DC Entertainment, παίρνει έμπνευση από ένα αντίστοιχο που κυκλοφόρησε πριν από δύο και κάτι χρόνια.

    Συγκεκριμένα και για πρώτη φορά, έχουμε μια μεγαλύτερη ακολουθία στις animated ταινίες της DC, αφού το Flashpoint Paradox ήταν βασισμένο στο "Flashpoint", το 5τευχο mini-series/πρόλογο για το reboot των Dc Comics (New 52) που ξεκίνησε τον Σεπτέμβρη του 2011, ενώ αντίστοιχα το Justice League:War, εμπνέεται από το Justice League:Origin των Geoff Johns και Jim Lee, δηλαδή την πρώτη ιστορία που ξεκίνησε το παραπάνω comic reboot σύμπαν.

    Όταν ο παντοδύναμος Darkseid, ένας εκ των κορυφαίων villains της DC με καταγωγή από τον πλανήτη Apokolips και οι αμείλικτες εξωγήινες αρμάδες του εισβάλουν στη Γη, μια ομάδα από υπερήρωες θα πρέπει να συμμαχήσουν για πρώτη φορά μεταξύ τους ως μια συνεκτική μονάδα και να αναχαιτίσουν την επίθεση.

    Φυσικά δεν θα είναι όλα τόσο εύκολα όταν έχεις τις ετερόκλητες προσωπικότητες των Batman, Superman, Green Lantern και άλλων, να δουλεύουν για πρώτη φορά όλοι μαζί ενώ ορισμένοι δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις με τις Αρχές.

    Στις φωνές γνωστά ονόματα και φυσιογνωμίες όπως οι Alan Tudyk (Superman), Michelle Monaghan (Wonder Woman), Shemar Moore (Cyborg), Sean Astin (Shazam), Christopher Gorham (The Flash), Justin Kirk (Green Lantern) και ο Jason O'Mara ως Batman (θα προτιμούσαμε την σταθερή φωνητική αξία του Kevin Conroy αλλά όπω και να'χει θα βολευτούμε), ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Jay Oliva, υπεύθυνος για την αντίστοιχη πολύ καλή animated μεταφορά του αριστουργηματικού Batman: The Dark Knight Returns αλλά και του φετινού "Justice League: The Flashpoint Paradox".

    Η κυκλοφορία αναμένεται για 4 Φλεβάρη του 2014 σε blu-ray κι dvd και μέχρι τότε μπορείτε να δείτε παρακάτω το πρώτο trailer που κυκλοφόρησε εδώ και κάποιο διάστημα και μερικά screenshots.

    Να δούμε πότε θα καταφέρουν και οι live-action προσπάθειες των DC-Warner να φτάσουν σε αυτό το επίπεδο, προτού κυκλοφορήσει η Marvel καμιά πενηνταριά Avengers.


    Kostas Tsokos.


     
    Justice League: War trailer by FilmBoy-gr






    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Justice League War trailer: Η νέα animated ταινία της DC Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top