F Ghost in the Shell trailer: Αυτό είναι το Matrix της Scarlett Johansson! - FilmBoy Ghost in the Shell trailer: Αυτό είναι το Matrix της Scarlett Johansson! - FilmBoy
  • Latest News

    Ghost in the Shell trailer: Αυτό είναι το Matrix της Scarlett Johansson!


    Φαίνεται ότι η Paramount έδωσε στο κλασικό anime / manga Ghost in the Shell την live action ταινία που του άξιζε, με πρωταγωνίστρια τη Scarlett Johansson και τον σκηνοθέτη του Snow White and the Huntsman, Rupert Sanders να κινεί τα νήματα.

    Το πρώτο trailer έκανε το ντεμπούτο του κατά τη διάρκεια μιας παγκόσμιας κάλυψης πρεμιέρας της ταινίας στο Τόκιο, όπου Johansson και Sanders ήταν παρόντες, κάτι που εξηγεί και το γιατί εμφανίστηκε στον υπόλοιπο κόσμο Κυριακάτικα (τα leaks από τους Γιαπωνέζους θα ήταν θέμα χρόνου).

    Βασισμένο στο διεθνώς αναγνωρισμένο sci-fi υλικό, το Ghost in the Shell ακολουθεί τη Major, ένα μοναδικό είδος υβριδικού ανθρώπου-cyborg, η οποία ηγείται της επίλεκτης ομάδας Section 9.
    Φτιαγμένο να αντιμετωπίζει τους πιο επικίνδυνους εγκληματίες και εξτρεμιστές, η Section 9 θα βρεθεί αντιμέτωπη με έναν εχθρό του οποίου ο μοναδικός σκοπός είναι να ‘καθαρίσει’ τα πλεονεκτήματα της cyber τεχνολογίας.

    Το trailer δείχνει οπτικά εντυπωσιακό, και μάλιστα επιβεβαιώνει τις φήμες που έλεγαν ότι η ταινία θα έχει ίδιες σκηνές με το original comic του Masamune Shirow αλλά και του animated short Ghost in the Shell από τον Mamoru Oshii.

    Μάλιστα, η πρωτότυπη ιδέα του Ghost in the Shell αποτέλεσε κύρια επιρροή και στους Wachowski για την τριλογία του Matrix.
    Ίσως γι’αυτό ο Sanders να χρησιμοποίησε πανομοιότυπες σκηνές δράσεις και στη ταινία του (θα τις αναγνωρίσετε στο trailer).

    Δίπλα στη Scarlett Johansson θα δούμε και τη Juliette Binoche, τον Takeshi Kitano και τον Michael Pitt, ενώ θα κάνει το ντεμπούτο του στις αμερικάνικες αίθουσες στις 31 Μαρτίου 2017.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ghost in the Shell trailer: Αυτό είναι το Matrix της Scarlett Johansson! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top