F Η Ρόζα της Σμύρνης του Γιώργου Κορδέλλα αποκαλύπτεται (clip) - FilmBoy Η Ρόζα της Σμύρνης του Γιώργου Κορδέλλα αποκαλύπτεται (clip) - FilmBoy
  • Latest News

    Η Ρόζα της Σμύρνης του Γιώργου Κορδέλλα αποκαλύπτεται (clip)


    Η «Ρόζα της Σμύρνης» ξετυλίγει μια συναρπαστική ερωτική ιστορία που ξεκινάει από τη Σμύρνη του 1922 για να μας ταξιδέψει στην Αθήνα της δεκαετίας του ’80. 

    Ο Γιώργος Κορδέλλας σκηνοθετεί τη σπουδαία Λήδα Πρωτοψάλτη και τους ταλαντούχους Τάσο Νούσια, Ευγενία Δημητροπούλου και Γιούλικα Σκαφιδά σε ρόλους κλειδιά στην καρδιά μιας συγκινητικής και ρομαντικής ιστορίας.

    Σμύρνη 1922: Η Ρόζα (Λήδα Πρωτοψάλτη), κόρη εύπορης οικογένειας, παντρεύεται εσπευσμένα. 
    Aθήνα 1987: H Ρόζα ζει με την εγγονή της Μαριάννα (Ευγενία Δημητροπούλου) κουβαλώντας ένα επτασφράγιστο μυστικό που δε θέλει να μοιραστεί με κανέναν. 

    Το συλλεκτικό πάθος του Δημήτρη (Τάσος Νούσιας), ενός αρχιτέκτονα, τον οδηγεί στα παράλια της Μικράς Ασίας και στα χνάρια της αινιγματικής Ρόζας. 
    Μια παλιά φωτογραφία και ένα νυφικό είναι αρκετά για να ανασυρθεί μια ερωτική ιστορία από το παρελθόν και να γεννηθεί μια καινούργια.

    Στο πρώτο κλιπ της ταινίας, ο σκηνοθέτης Γιώργος Κορδέλλας και οι πρωταγωνιστές Τάσος Νούσιας, Ευγενία Δημητροπούλου, Γιούλικα Σκαφιδά, Πέτρος Λαγούτης, Yılmaz Gruda και  Λήδα Πρωτοψάλτη μιλούν για την εμπειρία των γυρισμάτων σε Ελλάδα και Τουρκία, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο προσέγγισαν τους χαρακτήρες της ερωτικής ιστορίας που ταξιδεύει μέσα στο χρόνο, με την μουσική του Δημήτρη Παπαδημητρίου.

    Η ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 22 Δεκεμβρίου.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Ρόζα της Σμύρνης του Γιώργου Κορδέλλα αποκαλύπτεται (clip) Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top