F Detour trailer: Το νέο θρίλερ από τον σκηνοθέτη του Triangle! - FilmBoy Detour trailer: Το νέο θρίλερ από τον σκηνοθέτη του Triangle! - FilmBoy
  • Latest News

    Detour trailer: Το νέο θρίλερ από τον σκηνοθέτη του Triangle!


    Ένα …δύσκολο trailer εμφανίστηκε πριν λίγες μέρες στα ιντερνέτια, και η αλήθεια είναι πως αμφιταλαντεύτηκα να το παρουσιάσω.
    Ωστόσο, όλα άλλαξαν όταν είδα το όνομα του σκηνοθέτη.

    Βλέπετε, ο Christopher Smith είναι ο άνθρωπος που δημιούργησε το Triangle (2009), την πιο πολυσυζητημένη ταινία των τελευταίων 10 χρόνων και το απόλυτο mindfuck με δεκάδες θεωρίες και αναφορές (θυμηθείτε ΕΔΩ τι έγινε στα σχόλια στην κριτική του Horrorant πριν κάποια χρόνια).

    Επίσης, ο ίδιος έκανε το Creep λίγο νωρίτερα, μία από τις 5 Καλύτερες Ταινίες Τρόμου που εξελίσσονται στο Μετρό!

    Η νέα του ταινία λοιπόν λέγεται Detour και είναι ένα neo-noir crime θρίλερ με νεανικό cast, στο οποίο επικεφαλής είναι ο Tye Sheridan (ο Cyclops στο X-Men: Apocalypse).
    Μαζί του οι Emory Cohen, Stephen Moyer και Bel Powley.

    Στο Detour, o Sheridan παίζει έναν νεαρό φοιτητή της Νομικής που γνωρίζεται με έναν αλητάκο και τη φίλη του, οι οποίοι τον μπλέκουν σε διαφόρων ειδών δύσκολες καταστάσεις. 

    Μια ενδιαφέρουσα πτυχή στο trailer είναι η αφήγηση σε split-screen, τεχνική που έχω να δω από το Raising Cain του Brian De Palma!

    Η ταινία θα βγει σε περιορισμένο κύκλωμα της Αμερικής στις 20 Ιανουαρίου 2017.
    Πώς σας φαίνεται;

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Detour trailer: Το νέο θρίλερ από τον σκηνοθέτη του Triangle! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top