F Come and Find Me trailer: Ο Aaron Paul ζει τον εφιάλτη κάθε ερωτευμένου - FilmBoy Come and Find Me trailer: Ο Aaron Paul ζει τον εφιάλτη κάθε ερωτευμένου - FilmBoy
  • Latest News

    Come and Find Me trailer: Ο Aaron Paul ζει τον εφιάλτη κάθε ερωτευμένου


    Τον εφιάλτη κάθε ερωτευμένου αντιμετωπίζει ο Aaron Paul στο νέο ανεξάρτητο δράμα μυστηρίου Come and Find Me, με τον Zack Whedon στο σκηνοθετικό του ντεμπούτο.

    Η ειδυλλιακή σχέση του David (Aaron Paul) με την Claire (Annabelle Wallis) διακόπτεται απότομα όταν εκείνη εξαφανίζεται χωρίς να αφήσει κανένα ίχνος και χωρίς κανέναν προφανή λόγο.

    Συντετριμμένος αλλά απρόθυμος να το αφήσει έτσι, ο David ακολουθεί τα όποια ίχνη που τον οδηγούν σε όλο και πιο επικίνδυνα μονοπάτια. 
    Συγκλονισμένος από την ανακάλυψη ότι η Claire ζούσε μια διπλή ζωή, είναι αναγκασμένος να ρισκάρει τα πάντα, αν θέλει να την ξαναδεί ποτέ ζωντανή.

    Το trend της εξαφάνισης γυναικείων χαρακτήρων συνηθίζεται τα τελευταία 2-3 χρόνια (Gone Girl, The Girl on the Train), αλλά το Come and Find Me έχει σίγουρα μικρότερες προσδοκίες.
    Ωστόσο, το νέο trailer έχει ενδιαφέρον.

    Η ταινία είναι διαθέσιμη από τις 11 Νοεμβρίου σε VoD, ενώ προβάλλεται και σε λίγες αίθουσες της Αμερικής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Come and Find Me trailer: Ο Aaron Paul ζει τον εφιάλτη κάθε ερωτευμένου Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top