F Ο σκηνοθέτης του 10 Cloverfield Lane για το The Secret Life of Houdini - FilmBoy Ο σκηνοθέτης του 10 Cloverfield Lane για το The Secret Life of Houdini - FilmBoy
  • Latest News

    Ο σκηνοθέτης του 10 Cloverfield Lane για το The Secret Life of Houdini


    Ήταν το μακρινό πια 2009 όταν πρωτακούσαμε για το The Secret Life of Houdini, μια κινηματογραφική ταινία, βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα των William Kalush και Larry Sloman, που μας παρουσιάζει έναν διαφορετικό Harry Houdini, που εκτός από ταχυδακτυλουργός και escape artist, ήταν και διορισμένος σύμβουλος του Τσάρου Νικόλαου της Ρωσίας και ταυτόχρονα πράκτορας των Βρετανών! 

    Όπως χαρακτηρίστηκε, ο ήρωας του βιβλίου ήταν κάτι ανάμεσα σε Indiana Jones και Sherlock Holmes!
    Όπως είναι ευνόητο, ένας τέτοιος Houdini είναι ιδανικός για να μεταπηδήσει στη μεγάλη οθόνη, με τον μέγα παραγωγό Frank Marshall να αναλαμβάνει τα ηνία της ταινίας. 

    Τη σεναριακή διασκευή έγραψε ο Noah Oppenheim (The Maze Runner, Jackie), με τον Johnny Depp να αναλαμβάνει αρχικά τον πρωταγωνιστικό ρόλο και τον Dean Parisot να σκηνοθετεί. 

    Έκτοτε, τα μοναδικά νέα που είχαμε για τη ταινία ήταν οι αλλαγές του σκηνοθέτη, με τον Parisot να αντικαθίσταται από τον Gary Ross και στη συνέχεια από τον Joe Wright, χωρίς ουσιαστική εξέλιξη.

    Η αναζήτηση φαίνεται ότι συνεχίζεται, με έναν νέο και πολλά υποσχόμενο σκηνοθέτη να είναι το νέο όνομα που συμφώνησε να αναλάβει τη ταινία, τον Dan Trachtenberg, που πέρυσι μας έδωσε το 10 Cloverfield Lane.
    Μένει να δούμε αν αυτή τη φορά το project πάρει μπρος ή μείνει και πάλι στα χαρτιά.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο σκηνοθέτης του 10 Cloverfield Lane για το The Secret Life of Houdini Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top