F Voyage of Time trailer: Ο Terrence Malick μας πάει ταξίδι στη γέννηση του σύμπαντος - FilmBoy Voyage of Time trailer: Ο Terrence Malick μας πάει ταξίδι στη γέννηση του σύμπαντος - FilmBoy
  • Latest News

    Voyage of Time trailer: Ο Terrence Malick μας πάει ταξίδι στη γέννηση του σύμπαντος


    Είναι γνωστό τοις πάσι ότι ο Terrence Mallick είναι από τους πιο ιδιότροπους και τελειομανείς δημιουργούς, που δε νοιάζεται για προθεσμίες και συμφωνίες, παίρνοντας το χρόνο του για να ολοκληρώσει μια ταινία. 
    Κάθε ταινία του είναι γυρισμένη δύο-τρία ή και περισσότερα χρόνια νωρίτερα, όμως με το Voyage of Time μάλλον το παράκανε.

    Ήταν τέλη της δεκαετίας του ’70 όταν ο Mallick ξεκίνησε να δουλεύει σε ένα project με τίτλο Q και θέμα τη προέλευση της ζωής στη Γη. 
    Η ολοκλήρωσή του χαρακτηρίστηκε ως όνειρο ζωής για το δημιουργό, όμως τα χρόνια και οι δεκαετίες περνούσαν χωρίς να υπάρχει ουσιαστική εξέλιξη. 

    Μηνύσεις ένθεν κι ένθεν προκάλεσαν σε κάποια στιγμή μέχρι και την αποχώρησή του, την ακύρωση και την επανέναρξη μέσα από τις στάχτες ως Voyage of Time.

    Με τα πολλά, το ντοκιμαντέρ ολοκληρώθηκε και μάλιστα σε δύο εκδόσεις, μία 40λεπτη σε αφήγηση Brad Pitt που θα προβληθεί αποκλειστικά σε IMAX αίθουσες, και μία 90λεπτη, γυρισμένη σε 35άρι φιλμ με την Cate Blanchett ως αφηγήτρια.

    Τα γυρίσματα έλαβαν χώρα σε ολόκληρο τον κόσμο, μεταξύ άλλων και σε Χαβάη, Ισλανδία, Μοντερέι (Καλιφόρνια), Χιλή, Παλάου, Νήσους Σολομώντα και Παπούα Νέα Γουινέα, με τον Paul Atkins (Earth) ως διευθυντή φωτογραφίας.

    Η full feature έκδοση έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ της Βενετίας, όπου έλαβε…καλούτσικες κριτικές, με την IMAX έκδοση να βγαίνει τον Οκτώβρη.

    Τα δικαιώματα διανομής για την Ελλάδα έχει πάρει η Feelgood Entertainment και περιμένουμε την ημερομηνία που θα το δούμε και στα μέρη μας.
    Δείτε τα trailers…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Voyage of Time trailer: Ο Terrence Malick μας πάει ταξίδι στη γέννηση του σύμπαντος Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top