F The Boss Baby trailer: Ποιος είναι το αφεντικό επιτέλους; - FilmBoy The Boss Baby trailer: Ποιος είναι το αφεντικό επιτέλους; - FilmBoy
  • Latest News

    The Boss Baby trailer: Ποιος είναι το αφεντικό επιτέλους;


    Σωστά λένε ότι το μωρό είναι το πραγματικό αφεντικό του σπιτιού (εγώ αφήνω τον αδερφό μου να νομίζει ότι είναι και αυτός αρχηγός), αλλά στη περίπτωση του νέου animation της DreamWorks το μωρό κρατάει τσάντα, φοράει επαγγελματικό κοστούμι, έχει ύφος Μαφιόζου και δεν λειτουργεί αν δε πιει καφέ!
    Α, μιλάει και με τη φωνή του Alec Baldwin!

    Αυτό είναι το σκεπτικό του The Boss Baby, με πρωταγωνιστή ένα χαριτωμένο μωρό που έρχεται στο σπίτι και ταράζει τη ζωή του μεγαλύτερου αδελφού του, του 7χρονου Tim (thank God που εμείς ήρθαμε μαζί με τον αδερφό μου).

    Στην αρχή του trailer μοιάζει με τη χαρακτηριστική κωμωδία όπου το μοναχοπαίδι ενοχλείται από την εμφάνιση ενός νεαρότερου παιδιού, που φυσικά κερδίζει όλη τη προσοχή των γονιών του, αλλά μετά η ταινία παίρνει μια πιο …αλλόκοτη μορφή.

    Ο Tim ανακαλύπτει ότι το …μωρό είναι πράγματι το αφεντικό κάποιων, περπατάει και μιλάει σαν ενήλικας, πίνει καφέ και τρώει σούσι!
    Εγώ δεν ξέρω τί είναι το σούσι, αλλά ο μπαμπάς λέει πως είναι καλύτερα να παίζουμε με αυτό παρά να το τρώμε...

    Το The Boss Baby θα το δούμε στις αίθουσες στις 31 Μαρτίου 2017.
    Δείτε το trailer που κυκλοφόρησε.

    FlimGirl.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Boss Baby trailer: Ποιος είναι το αφεντικό επιτέλους; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top