F Μόνος σε διαστημικό σταθμό ο Joseph Gordon-Levitt στο sci-fi θρίλερ Sovereign - FilmBoy Μόνος σε διαστημικό σταθμό ο Joseph Gordon-Levitt στο sci-fi θρίλερ Sovereign - FilmBoy
  • Latest News

    Μόνος σε διαστημικό σταθμό ο Joseph Gordon-Levitt στο sci-fi θρίλερ Sovereign


    Ενώ περιμένουμε με περιέργεια να τον δούμε τι ψάρια έπιασε ως Edward Snowden στη νέα ταινία του Oliver Stone, o Joseph Gordon-Levitt συμφώνησε να πρωταγωνιστήσει σε ένα νέο φιλμ με τίτλο Sovereign.

    Το Sovereign είναι μια βρετανική παραγωγή των Laps Entertainment και Sierra/Affinity και έχει ως επίκεντρο έναν άντρα, που ξυπνάει και βρίσκει τη σύζυγό του και μαζί ολόκληρο το πλήρωμα του διαστημικού σταθμού στον οποίον βρίσκονται εξαφανισμένους. 

    Ενώ περιφέρεται στους άδειους διαδρόμους του σταθμού για να ανακαλύψει τι συνέβη, συνειδητοποιεί το δικό του ρόλο στην εξαφάνιση.

    Το αρχικό σενάριο του Sovereign έγραψαν οι Geoff Tock και Gregory Weidman  (Limitless: The Series) με τον Jack Thorne (The Last Panthers) να έχει αναλάβει να το στρώσει.
    Shawn Levy, Dan Levine και Dan Cohen βρίσκονται στη παραγωγή.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Μόνος σε διαστημικό σταθμό ο Joseph Gordon-Levitt στο sci-fi θρίλερ Sovereign Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top