F Το Deadpool 2 έχασε το σκηνοθέτη του …αλλά ψάχνει την Domino! - FilmBoy Το Deadpool 2 έχασε το σκηνοθέτη του …αλλά ψάχνει την Domino! - FilmBoy
  • Latest News

    Το Deadpool 2 έχασε το σκηνοθέτη του …αλλά ψάχνει την Domino!


    Το 2016 ήταν από τις πιο ποσοτικά πλούσιες χρονιές όσον αφορά τις super-hero movies, όμως εκείνες που στιγμάτισαν το είδος ήταν οι αποτυχίες της DC και η τρομερή αναπάντεχη επιτυχία του Deadpool.
    Οι ιθύνοντες της Fox ακόμα τρίβουν τα χέρια τους με την εμπορική αλλά και κριτική επιτυχία της ταινίας, έχοντας δώσει φυσικά ήδη το πράσινο φως για το sequel.

    Οι σεναριογράφοι Rhett Reese και Paul Wernick ήδη δουλεύουν τη νέα ιστορία, ο Ryan Reynolds δε κρατιέται να ξαναφορέσει τη κόκκινη στολή του, και ο σκηνοθέτης Tim Miller θεωρούνταν σίγουρος ότι θα αναλάβει τα ηνία και της δεύτερης ταινίας.

    Θεωρούνταν όμως, δεν ήταν πραγματικά, αφού η υπογραφή του δεν είχε μπει ακόμα στο συμβόλαιο, και όπως αποδείχτηκε υπήρχε παρασκήνιο σε αυτό.

    Όπως βγήκε στη δημοσιότητα, το τελευταίο διάστημα, ο σκηνοθέτης είχε αλλεπάλληλες δημιουργικές διαφορές, όχι με τη Fox που είναι διαβόητη ότι βάζει το χέρι της εκεί που δε πρέπει, αλλά με τον πρωταγωνιστή Ryan Reynolds, με τον οποίον μάλιστα είχαν στήσει τη πρώτη ταινία μαζί!

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες του The Wrap, δύο ήταν τα σημεία που οι δύο άνδρες δε μπορούσαν να συμφωνήσουν, το ύφος της ταινίας και το casting του Cable. 
    Ο Miller ήθελε ένα πιο στυλιζαρισμένο δεύτερο φιλμ ενώ ο Reynolds ήθελε να κρατήσει ακριβώς το ίδιο ύφος με τη πρώτη, και ο Miller ήθελε για Cable τον Kyle Chandler, ενώ ο πρωταγωνιστής όχι.

    Οι διαφορές φαίνεται ότι ήταν αγεφύρωτες, με τον Tim Miller να αποχωρεί από το project, με τους παραγωγούς να αναζητούν τον αντικαταστάτη που θα καταφέρει να επαναλάβει το θαύμα.

    Η ειρωνεία της υπόθεσης είναι ότι πριν λίγες ημέρες βγήκαν στη δημοσιότητα τα πρώτα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι για το ρόλο της Domino στο Deadpool 2, με τις Mary Elizabeth Winstead, Lizzy Caplan, Sienna Miller, Sofia Boutella, Stephanie Sigman και Sylvia Hoeks να είναι οι ηθοποιοί που εξετάζονται.

    Όπως ακούγεται βέβαια, αυτή η αποχώρηση δε πρόκειται να αφήσει τον Miller άνεργο, αφού ήδη ετοιμάζει ένα νέο project για τη Fox με το κωδικό όνομα Influx.
    Το Deadpool 2 αναμένεται μέσα στο 2018.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το Deadpool 2 έχασε το σκηνοθέτη του …αλλά ψάχνει την Domino! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top