F TV Series Νews: Νέες σεζόν για το The Americans, ο Tom Riley σε αστυνομική σειρά και η Helena Bonham Carter ταμίας σε θέατρο! - FilmBoy TV Series Νews: Νέες σεζόν για το The Americans, ο Tom Riley σε αστυνομική σειρά και η Helena Bonham Carter ταμίας σε θέατρο! - FilmBoy
  • Latest News

    TV Series Νews: Νέες σεζόν για το The Americans, ο Tom Riley σε αστυνομική σειρά και η Helena Bonham Carter ταμίας σε θέατρο!


    - Άλλες δύο σεζόν για το The Americans
    - Ο Tom Riley στη νέα αστυνομική σειρά Dark Heart
    - Η Helena Bonham Carter ταμίας σε θέατρο της Νέας Υόρκης του '30


    Για δύο ακόμα -και τελευταίες- σεζόν, ανανέωσε το FX την δραματική ψυχροπολεμική σειρά του, The Americans, η οποία προσφάτως κατάφερε επιτέλους να αναγνωρισθεί κερδίζοντας 5 υποψηφιότητες για EMMY.



    Πρωταγωνιστής της νέας δραματικής αστυνομικής σειράς Dark Heart του iTV, θα είναι ο Tom Riley (Da Vinci's Demons). 
    Η σειρά βασίζεται στα βιβλία του συγγραφέα Adam Creed και στον ντετέκτιβ Will Wagstaffe.



    Την Mazie Gordon-Phillips, μια ταμία ενός θεάτρου της Νέας Υόρκης (το οποίο αργότερα κληρονόμησε), που έγινε γνωστή τη δεκαετία του ΄30 για τις φιλανθρωπίες υπέρ των αστέγων της περιοχής, θα υποδυθεί η Helena Bonham Carter στη μίνι-σειρά Saint Mazie της Clara Brennan.


    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: TV Series Νews: Νέες σεζόν για το The Americans, ο Tom Riley σε αστυνομική σειρά και η Helena Bonham Carter ταμίας σε θέατρο! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top