F Len and Company trailer: Ο ροκ σταρ Rhys Ifans και η ποπ σταρ Juno Temple - FilmBoy Len and Company trailer: Ο ροκ σταρ Rhys Ifans και η ποπ σταρ Juno Temple - FilmBoy
  • Latest News

    Len and Company trailer: Ο ροκ σταρ Rhys Ifans και η ποπ σταρ Juno Temple


    Ένας από τους πιο συμπαθείς και ταλαντούχους καρατερίστες της τελευταίας εικοσαετίας, ο Rhys Ifans πρωταγωνιστεί στη μουσική δραμεντί Len and Company.

    Σύμφωνα με το σενάριο, ο Len είναι ένας πρώην ροκ σταρ και μουσικός παραγωγός, που αποφασίζει να αφήσει τα πάντα πίσω του και να αυτοεξοριστεί στην επαρχιακή Νέα Υόρκη. 

    Φαίνεται όμως ότι ούτε εκεί βρίσκει την ησυχία του, αφού την εμφάνισή τους κάνουν ο αποξενωμένος γιός του, Max και η pop star Zoe, που ο ίδιος ανακάλυψε και έκανε διάσημη.

    Το Len and Company δε μοιάζει για κάτι παραπάνω από μια τυπική indie δραμεντί, με τις ελπίδες να εναποτίθενται στο δυνατό soundtrack και στο ταλαντούχο cast.

    Το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι του πρωτοεμφανιζόμενου Tim Godsall και συμπρωταγωνιστούν οι Juno Temple, Jack Kilmer και Kathryn Hahn.
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Len and Company trailer: Ο ροκ σταρ Rhys Ifans και η ποπ σταρ Juno Temple Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top