F Σπουδαίο cast για το Weightless του Terrence Mallick - FilmBoy Σπουδαίο cast για το Weightless του Terrence Mallick - FilmBoy
  • Latest News

    Σπουδαίο cast για το Weightless του Terrence Mallick


    Στα 72 του χρόνια και μετά από δύο σερί αποτυχίες, η καριέρα του Terrence Malick σίγουρα δε βρίσκεται στα καλύτερά της, με πολλούς να έχουν ήδη σπεύσει να τον χαρακτηρίσουν ως τελειωμένο. 
    Αυτό μένει να αποδειχτεί ή να διαψευστεί στη πορεία, με τη νέα του ταινία που τιτλοφορείται Weightless να πλησιάζει.

    Όπως έγινε γνωστό μέσω του British Board of Film Classification, το Weightless θα έχει διάρκεια 145 λεπτών και το πλήρες cast θα απαρτίζεται από τους Ryan Gosling, Christian Bale, Cate Blanchett, Rooney Mara, Haley Bennett, Natalie Portman, Michael Fassbender, Val Kilmer, Benicio Del Toro, Clifton Collins Jr., Angela Bettis, Bérénice Marlohe, Florence Welch και Holly Hunter.

    Όπως όλοι ξέρουμε, αυτοί είναι οι ηθοποιοί που συμμετείχαν στα γυρίσματα, όμως μέχρι ο δημιουργός να ολοκληρώσει τη συνηθισμένα μακρά περίοδο μοντάζ, κανείς δε μπορεί να ξέρει πόσοι απ’ αυτούς θα κοπούν και ποιοι θα εμφανιστούν στη τελική κόπια.

    Το μόνο που είναι γνωστό για την ιστορία είναι ότι θα διηγείται διασταυρούμενες ερωτικές ιστορίες, με σκηνικό τη μουσική σκηνή του Austin. 

    Η ταινία είχε φημολογηθεί ότι θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο καλοκαίρι, κάτι που τελικά διαψεύστηκε, χωρίς να υπάρχει καμία νεότερη επίσημη ενημέρωση. Μπορεί φέτος, μπορεί και του χρόνου…ποιος ξέρει!

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Σπουδαίο cast για το Weightless του Terrence Mallick Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top