F TV Series News: Η Poison Ivy στο Gotham, ο Daniel Bruhl στο Mafiya και γιατί δεν ανανεώνεται το Vinyl - FilmBoy TV Series News: Η Poison Ivy στο Gotham, ο Daniel Bruhl στο Mafiya και γιατί δεν ανανεώνεται το Vinyl - FilmBoy
  • Latest News

    TV Series News: Η Poison Ivy στο Gotham, ο Daniel Bruhl στο Mafiya και γιατί δεν ανανεώνεται το Vinyl


    - Ποια θα παίξει την ενήλικη Poison Ivy στο Gotham;
    - Γιατί δεν ανανεώνεται τελικά το Vinyl για 2η σεζόν;
    - Πώς λέγεται η νέα σειρά με τον Daniel Bruhl;


    Η Maggie Geha (Ted 2) θα είναι η ηθοποιός που θα υποδυθεί την ενήλικη πια Poison Ivy στο 3ο κύκλο του Gotham, γεγονός που εμμέσως αποκαλύπτει ένα χρονικό άλμα στη σειρά. 

    Στο cast της σειράς, επίσης προστέθηκε η Jamie Chung (Sin City: A Dame to Kill For) στο ρόλο της Valerie Vale, θείας της Vicki Vale.



    Οι συνέπειες της αποχώρησης του Michael Lombardo από τα ηνία του HBO και η αντικατάστασή του από τον Casey Bloys συνεχίζονται, με το κανάλι να αναιρεί την απόφαση ανανέωσης της δραματικής μουσικής σειράς Vinyl, με τα 10 επεισόδια που προβλήθηκαν το περασμένο χειμώνα να είναι και τα τελευταία.



    Στη τηλεοπτική σειρά Mafiya του William Nicholson (Unbroken) θα πρωταγωνιστήσει ο Daniel Brühl (Captain America: Civil War). 

    Αυτή θα διαδραματίζεται κατά τη περίοδο της πτώσης τους Σοβιετικής Ένωσης και θα επικεντρώνεται στις διάφορες συμμορίες που άρχισαν να συγκρούονται για τον έλεγχο του πλούτου.


    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: TV Series News: Η Poison Ivy στο Gotham, ο Daniel Bruhl στο Mafiya και γιατί δεν ανανεώνεται το Vinyl Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top