F The Hunt trailer: Ο χρυσός φέρνει πάντα προβλήματα - FilmBoy The Hunt trailer: Ο χρυσός φέρνει πάντα προβλήματα - FilmBoy
  • Latest News

    The Hunt trailer: Ο χρυσός φέρνει πάντα προβλήματα


    Τον Κορεάτη ηθοποιό Ahn Sung-ki θα τον θυμάστε από το Sector 7 πριν μερικά χρόνια, αλλά βασικά θα τον έχετε συναντήσει σε πολλές Ασιατικές παραγωγές (Musa the Warrior και Silmido μερικές από αυτές) καθώς πρόκειται για έναν καρατερίστα πολύ δημοφιλή στη χώρα του.

    Στο νέο θρίλερ The Hunt παίρνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο και το πρώτο trailer που κυκλοφόρησε υπόσχεται πολύ ισχυρά αποτελέσματα.

    Όταν ακατέργαστος χρυσός ανακαλύπτεται βαθιά μέσα στο δάσος, μια ομάδα κυνηγών χρυσού φτάνουν εκεί για να τον εξορύξουν. 
    Κάποιο ντόπιοι στην περιοχή συναντούν τους κυνηγούς και θέτουν τον εαυτό τους σε κίνδυνο. 

    Μεταξύ αυτών, βρίσκεται ο κυνηγός Ki-sung ο οποίος ρισκάρει τη ζωή του για να προστατεύσει τους άλλους κατοίκους και θα παίξει το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι μέσα στο δάσος.

    Η βασική αρχή του The Hunt – ο καλός που παίρνει τα όπλα για να προστατεύσει το δίκαιο - είναι τόσο παλιά όσο και ο ίδιος ο κινηματογράφος, αλλά όταν οι Κορεάτες ασχολούνται με τέτοια θέματα, είναι πάντα συγκλονιστικοί.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Hunt trailer: Ο χρυσός φέρνει πάντα προβλήματα Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top