F Stranger Things trailer: Η νέα σειρά μυστηρίου του Netflix έχει γεύση δεκαετίας 80 - FilmBoy Stranger Things trailer: Η νέα σειρά μυστηρίου του Netflix έχει γεύση δεκαετίας 80 - FilmBoy
  • Latest News

    Stranger Things trailer: Η νέα σειρά μυστηρίου του Netflix έχει γεύση δεκαετίας 80


    Το Netflix παράγει τόσες πολλές original series και ταινίες που είναι σχεδόν αδύνατο να τις παρακολουθήσεις όλες (από την άλλη, είναι επίσης αδύνατο να υπάρχει κάποιος που να μην έχει δει έστω και μία σείρα ή ταινία του Netflix).

    Η νέα σειρά που ξεκινά το καλοκαίρι λέγεται Stranger Things και, μολονότι δεν είναι ούτε House of Cards ούτε Orange is the New Black, το trailer που κυκλοφόρησε αφήνει καλές εντυπώσεις.

    Διέκρινα αποχρώσεις από Steven Spielberg και Stephen King, αλλά και το ύφος εκείνων των περιπετειών της δεκαετίας του '80, που τελικά βλέπονταν από όλη την οικογένεια.

    Η σειρά εξελίσσεται στη δεκαετία του 1980 και περιγράφει μερικά περίεργα πράγματα που συμβαίνουν σε μια μικρή πόλη της Αμερικής. 
    Ένα παιδί έχει χαθεί, μια συνωμοσία βρίσκεται σε εξέλιξη και τα υπερφυσικά γεγονότα αρχίζουν να ξεφυτρώνουν, με τους ενήλικες (κυρίως τους πρωταγωνιστές Winona Ryder και Matthew Modine) να βρίσκονται σε αμηχανία. 

    Και τι γίνεται όταν οι ενήλικες δεν ξέρουν τι να κάνουν;
    Τρία αγόρια (και μάλλον ένα αλλόκοτο κορίτσι) με ποδήλατα φτάνουν πολύ κοντά στο να ξεμπροστιάσουν μια κυβερνητική συνωμοσία. 

    Το Stranger Things ξεκινάει στο Netflix στις 15 Ιουλίου.
    …Συμβουλευτείτε το trailer.






    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Stranger Things trailer: Η νέα σειρά μυστηρίου του Netflix έχει γεύση δεκαετίας 80 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top