F Movie News: Το δίδυμο του Mollys Game, o superhero Booster Gold, το Live Like Line του βόλεϊ και το Honor for Sale - FilmBoy Movie News: Το δίδυμο του Mollys Game, o superhero Booster Gold, το Live Like Line του βόλεϊ και το Honor for Sale - FilmBoy
  • Latest News

    Movie News: Το δίδυμο του Mollys Game, o superhero Booster Gold, το Live Like Line του βόλεϊ και το Honor for Sale


    - Το σπουδαίο πρωταγωνιστικό δίδυμο του Molly's Game
    - Νέα superhero ταινία για τη DC
    - Η πρωταγωνίστρια της νέας ταινίας της Kathryn Bigelow
    - Νέα αθλητική ταινία για την Helen Hunt
    - Η νέα ταινία του σκηνοθέτη του Lawless


    Οι Idris Elba και Jessica Chastain θα είναι το πρωταγωνιστικό δίδυμο στο σκηνοθετικό ντεμπούτο του Aaron Sorkin, Molly's Game.




    Τον έμπειρο Zack Stentz (X-Men: First Class) προσέλαβε η DC για να γράψει το σενάριο μιας super-hero ταινίας με πρωταγωνιστή τον Booster Gold.




    Την Hannah Murray (Game of Thrones) επέλεξε η Kathryn Bigelow για πρωταγωνίστρια της νέας της, ατιτλοφόρητης ακόμα, ταινίας.




    Με τον Sean McNamara (Soul Surfer) θα ξανασυνεργαστεί η Helen Hunt στη δραματική αθλητική ταινία Live Like Line, στην οποία θα υποδυθεί την προπονήτρια μιας ομάδας βόλεϊ.




    Honor for Sale θα είναι ο τίτλος της νέας ταινίας του John Hillcoat (Lawless), το οποίο θα καταπιάνεται με ένα σκάνδαλο εμπορίας ναρκωτικών στη καρδιά του NYPD.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Movie News: Το δίδυμο του Mollys Game, o superhero Booster Gold, το Live Like Line του βόλεϊ και το Honor for Sale Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top