F Inferno trailer: Ο Tom Hanks και πάλι σε ρόλο ...σκεπτόμενου Indiana Jones - FilmBoy Inferno trailer: Ο Tom Hanks και πάλι σε ρόλο ...σκεπτόμενου Indiana Jones - FilmBoy
  • Latest News

    Inferno trailer: Ο Tom Hanks και πάλι σε ρόλο ...σκεπτόμενου Indiana Jones


    Πέρασαν 10 χρόνια από τότε που ο Κώδικας Ντα Βίντσι βγήκε στους κινηματογράφους και 7 χρόνια από τότε που η ίδια ομάδα μαζεύτηκε για το Angels & Demons, αλλά αμφιβάλω αν πολλοί θυμούνται με λεπτομέρειες τις δύο προσαρμογές των μυθιστορημάτων του Dan Brown από τον Ron Howard.

    Οι δύο υπερπαραγωγές δεν μπόρεσαν να γίνουν κομμάτι της ποπ κουλτούρας του παγκόσμιου κινηματογράφου, μολονότι αυτός ήταν ο στόχος.

    Ίσως φταίει και ο πρωταγωνιστής.
    Ο Tom Hanks σε ρόλο σχολαστικού, σκεπτόμενου Indiana Jones που χτενίζει όλη την Ευρώπη για να επιλύσει μυστήρια που συνδέονται με την θρησκεία, την τέχνη και την αρχιτεκτονική;
    …Δε νομίζω.

    Πάντως, οι περιπέτειες του symbologist Robert Langdon συνεχίζονται φέτος με το Inferno.
    Στον πρωταγωνιστικό ρόλο είναι και πάλι ο Tom Hanks, μόνο που τώρα έχει χάσει κομμάτι από τη μνήμη του!

    Ακριβώς όπως στα Κώδικα Ντα Βίντσι και Angels & Demons, στο Inferno ο καθηγητής Robert Langdon μπλέκεται με ένα μυστήριο που έχει μια μυστηριώδη σχέση με ένα διάσημο έργο τέχνης και συνεργάζεται με μια συμπρωταγωνίστρια για να καταρρίψει μια συνωμοσία που απειλεί να καταστρέψει τον κόσμο.

    Σε αυτή την περίπτωση, το περίφημο έργο τέχνης είναι η ‘Κόλαση του Δάντη’, η συμπρωταγωνίστριά του είναι η Felicity Jones και η μεγάλη συνωμοσία περιλαμβάνει έναν ιό. 
    Α, και υπάρχει και η μερική αμνησία, καθώς και time travel παραισθήσεις που φυσικά θα οδηγήσουν στην αποκάλυψη του μυστηρίου.

    Παίζουν ακόμη ο Ben Foster, ο Irrfan Khan και ο Omar Sy.
    Πέρα από τη πλάκα, το trailer που κυκλοφόρησε είναι καλό και σίγουρα διαφοροποιείται από τα προηγούμενα του Dan Brown.
    Το Inferno βγαίνει στις αίθουσες στις 28 Οκτωβρίου. 




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Inferno trailer: Ο Tom Hanks και πάλι σε ρόλο ...σκεπτόμενου Indiana Jones Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top