F Sausage Party trailer: Ένα animation για παιδιά ...ακατάλληλο για παιδιά! - FilmBoy Sausage Party trailer: Ένα animation για παιδιά ...ακατάλληλο για παιδιά! - FilmBoy
  • Latest News

    Sausage Party trailer: Ένα animation για παιδιά ...ακατάλληλο για παιδιά!


    Λοιπόν, το γράφω στα γρήγορα πριν με πάρει χαμπάρι ο μπαμπάς και με βάλει τιμωρία να κοιμάμαι μαζί με τον Hulkbuster (που βγάζει θορύβους στα ξαφνικά, μέσα στα άγρια μεσάνυχτα).

    Οι τρελάρες Seth Rogen και Evan Goldberg παρουσίασαν στο SXSW το καινούργιο animation σε μορφή work-in-progress, που έχει τίτλο Sausage Party και θεωρείται ήδη ‘η R-rated ταινία της Pixar’(!) και η Sony μόλις κυκλοφόρησε ένα …σκληρό trailer.

    Η ταινία (το αντι-Toy Story κατά άλλους) ακολουθεί διάφορα τρόφιμα και δείχνει τι τους συμβαίνει αφού αγοραστούν από τους πάγκους του μπακάλικου.
    Μιλάμε για σφαγή!

    Πρωταγωνιστής είναι το λουκάνικο Frank, που πέφτει έξω από το καλάθι και ξεκινά ένα περιπετειώδες ταξίδι για να επιστρέψει στο ράφι του, πριν τις εκπτώσεις της 4ης Ιουλίου.

    Κι αν όλο αυτό σας ακούγεται εντελώς αντι-κινηματογραφικό και αλλόκοτο, σκεφτείτε πώς θα αισθανόσασταν αν ήσασταν πατάτα και …σας γδέρνανε ζωντανή.

    Οι Greg Tiernan και Conrad Vernon σκηνοθετούν, οι Rogen και Goldberg γράφουν το σενάριο.
    Δείτε το trailer …αφού απομακρύνεται τα παιδιά από την οθόνη.
    Οκ, φεύγω κι εγώ μακριά…

    FilmBoy Jr.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Sausage Party trailer: Ένα animation για παιδιά ...ακατάλληλο για παιδιά! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top