F Holidays trailer: Δεν θα κάνετε γιορτές ποτέ ξανά... - FilmBoy Holidays trailer: Δεν θα κάνετε γιορτές ποτέ ξανά... - FilmBoy
  • Latest News

    Holidays trailer: Δεν θα κάνετε γιορτές ποτέ ξανά...


    Αν είστε από αυτούς που προτιμάτε να περνάτε τις γιορτές σας βλέποντας ταινίες τρόμου …θα το κάνετε όταν έρθει η ώρα, γιατί το Holidays είναι μια horror ανθολογία που βγαίνει τον Απρίλιο, δηλαδή μακριά από κάθε γιορτή.

    Οι σκηνοθέτες Kevin Smith (Red State), Gary Shore (Dracula Untold), Scott Stewart (Dark Skies), Kevin Kolsch και Dennis Widmyer (Starry Eyes), Nicholas McCarthy (The Pact), Adam Egypt Mortimer (Some Kind of Hate), Matt Johnson, Sarah Adina Smith και Anthony Scott Burns συνέβαλαν στην ταινία, η οποία αποτελείται από διάφορες ιστορίες που αντιστοιχούν σε διαφορετικές διακοπές. 

    Όπως κάθε ανθολογία, θα έχει τα δυνατά της και τα στραβά της.
    Δεν βγαίνει ένα V/H/S κάθε χρόνο άλλωστε.

    Αλλά το trailer που κυκλοφόρησε φαίνεται σπουδαίο, αν και φυσικά δεν ξεχωρίζεις τις ιστορίες αφού οι εικόνες μπερδεύονται μεταξύ τους.

    Το Holidays θα έχει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Tribeca στις 14 Απριλίου και θα ακολουθήσει η έξοδός της στις αμερικάνικες αίθουσες στις 22 Απριλίου.

    Αναδημοσίευση από Horrorant.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Holidays trailer: Δεν θα κάνετε γιορτές ποτέ ξανά... Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top