F 5 λόγοι που αναμένουμε όσο τίποτα άλλο τη 2η season του Daredevil - FilmBoy 5 λόγοι που αναμένουμε όσο τίποτα άλλο τη 2η season του Daredevil - FilmBoy
 • Latest News

  5 λόγοι που αναμένουμε όσο τίποτα άλλο τη 2η season του Daredevil


  5 λόγοι που αναμένουμε την καλύτερη comic σειρά ever και λίγο πριν τις πρώτες εντυπώσεις μας, που θα ακούσετε LIVE από το FIlmboy Podcast το Σάββατο στις 18:30.  Punisher  Πριν μερικά χρόνια, όταν είχε ανακοινωθεί η επιστροφή των δικαιωμάτων μερικών από τους πιο διάσημους χαρακτήρες (σε παρακμή) στην Marvel ελπίζαμε σε νέα reboot με την χρυσή υπογραφή της Marvel/Disney
  Εκτός από τον Daredevil επέστρεψαν ο Punisher, o Ghost Rider, o Blade και άλλοι. 

  Μετά την πρεμιέρα του Daredevil πέρσι συνειδητοποιήσαμε κάτι πολύ σημαντικό. 
  Η τηλεόραση είναι το format που θα αναδείξει αυτούς τους χαρακτήρες και θα αποδώσει δικαιοσύνη.

  Πρώτος που μπαίνει στο παιχνίδι είναι ο Punisher. 
  Ο ρόλος του είναι χαρακτηριστικός. 
  Μετά από τον ξεκάθαρο villain Kingpin της 1ης season έχουμε έναν αντίπαλο για τον Daredevil που θα τον κάνει να έρθει αντιμέτωπος με τον εαυτό του.

  Ο Punisher είναι σε μια πιο προχωρημένη φάση από ότι ήταν πέρσι ο Daredevil.
  Θέλει να πολεμήσει το κακό, αλλά είναι γεμάτος μίσος και θυμό. 
  Δεν θα σταματήσει μπροστά σε τίποτα και θα σκορπίσει πτώματα στο πέρασμα του. 

  Ο Daredevil έχει την ευθύνη να αντιμετωπίσει έναν άνθρωπο ο οποίος είναι στην ουσία αντικατοπτρισμός αυτού που θα μπορούσε να είναι ο ίδιος, αν δεν αποδεχόταν τον ρόλο του ήρωα.    Elektra  Η Elektra είναι από τους πιο σημαντικούς χαρακτήρες στην ζωή του Daredevil.
  Φονική και σέξι, χωρίς ηθικό κώδικα, είναι η γυναίκα που είναι σύντροφος του Matt Murdock στην μάχη αλλά και στο κρεβάτι στη ζωή.

  Η Elektra είναι σχεδόν ψυχοπαθής και είναι ίσως ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο του οποίου την επιρροή,  δεν μπορεί να ελέγξει ο Daredevil.


  The Hand  Στην πρώτη season είδαμε την καλύτερη σκηνή μάχης στην ιστορία της τηλεόρασης, στο 2ο μόλις επεισόδιο. 
  Ήταν ένα μονοπλάνο που ουσιαστικά σου έδειχνε τι να περιμένεις από το Daredevil και είχε σκοπό να μας κρατήσει μέχρι το τέλος. 
  Το κατάφερε...

  Η μόνη σκηνή που έφτασε την από πάνω σε awsomeness ήταν αυτή με τον Ninja Nobu (αυτόν με τα κόκκινα). 
  Η Elektra στα τρέιλερ ενημερώνει τον DD για την επανεμφάνιση της The Hand, μιας οργάνωσης σε στυλ γιακούζα που έχει τι άλλο; στρατό από ninjas.

  Στο trailer από κάτω θα δείτε fight scenes που με εξιτάρουν για την 2η season!  The full costume  Στην 1η season είδαμε μια διαδικασία μεταμόρφωσης του DD από εξοργισμένο εκδικητή σε ένα σύμβολο του Hells Kitchen. 
  H διαδικασία κράτησε όλα τα επεισόδια. 

  Αυτή τη φορά ο DD πλέον είναι με φουλ εξάρτηση πράγμα που σημαίνει το εξής καλό: μένει χώρος για origin νέων χαρακτήρων και εξερεύνηση ιστοριών τόσο original όσο και εμβληματικές ιστορίες από τα comics.


  Crossover;  Είδαμε την 1η season του DD και ήταν μια τεράστια επιτυχία. 
  Η Jessica Jones το ίδιο. 
  Στην 2η season του DD, η οποία μπήκε εμβόλιμη και δεν ήταν στο προγραμματισμό, πρέπει επιτέλους να δούμε το πρώτο καλό crossover.

  Είτε το δικηγορικό γραφείο του Murdock χρειαστεί τις υπηρεσίες της Alias Investigation είτε ο Luke Cage κάνει ένα πέρασμα από το DD προμοτάροντας την δικιά του σειρά που έρχεται 30 Σεπτεμβρίου εγώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.


  Πρώτες εντυπώσεις από το Daredevil - season 2 το Σάββατο στις 18:30 LIVE στο Filmboy Podcast.
  Μέχρι τότε ακούστε μας να μιλάμε για το Vinyl, το τρέιλερ του CA: Civil War και την τριλογία The Strain.


  • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: 5 λόγοι που αναμένουμε όσο τίποτα άλλο τη 2η season του Daredevil Rating: 5 Reviewed By: Σαμπάρ "ο Αλλοδαπός" Τάσος
  Scroll to Top