F Το Hellraiser: Judgment έρχεται, ο Pinhead επιστρέφει ...αλλιώς! - FilmBoy Το Hellraiser: Judgment έρχεται, ο Pinhead επιστρέφει ...αλλιώς! - FilmBoy
  • Latest News

    Το Hellraiser: Judgment έρχεται, ο Pinhead επιστρέφει ...αλλιώς!


    Οι εξελίξεις για μια επερχόμενη ταινία Hellraiser ήταν ξαφνικές, καθώς πριν δυο μέρες η ηθοποιός Heather Langenkamp (η Nancy του Nightmare on Elm Street του 1984) αποκάλυψε ότι επιλέχθηκε για να πρωταγωνιστήσει στο νέο sequel Hellraiser: Judgment, με σκηνοθέτη τον γκουρού των FX, Gary Tunnicliffe.

    Σήμερα το Bloody-Disgusting αναφέρει με βεβαιότητα ότι τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει, για μια ταινία που ο Tunnicliffe επιχείρησε να γυρίσει τρία χρόνια νωρίτερα.

    Οι πληροφορίες που ανταλλάσσονται είναι ασαφής, και αυτό που τρομάζει εμάς τους horror fans είναι να γίνει κάτι παρόμοιο με την προηγούμενη άθλια συνέχεια του 2011, το Hellraiser: Revelations.

    Είναι παρήγορο το γεγονός ότι αυτή η ταινία είναι το πάθος του Tunnicliffe, οπότε τουλάχιστον θα υπάρχει θέληση για μια καλή ταινία.

    Όσο για τον Doug Bradley, τον παραδοσιακό Pinhead των τεσσάρων πρώτων ταινιών του franchise, δεν θα επιστρέψει ‘…γιατί η παραγωγή βρήκε έναν εκπαιδευμένο κινηματογραφικό ηθοποιό που έχει μια καλύτερη φυσική παρουσία και μοιάζει με ένα μίγμα Peter Cushing και Ralph Fiennes’!

    Νεότερα σύντομα.

    Αναδημοσίευση από Horrorant.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το Hellraiser: Judgment έρχεται, ο Pinhead επιστρέφει ...αλλιώς! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top