F Mother s Day trailer: Η νέα ...εορτο-ταινία του Garry Marshall - FilmBoy Mother s Day trailer: Η νέα ...εορτο-ταινία του Garry Marshall - FilmBoy
  • Latest News

    Mother s Day trailer: Η νέα ...εορτο-ταινία του Garry Marshall


    Αυτός ο Garry Marshall έχει πολύ πλάκα.
    Ο κάποτε σπουδαίος σκηνοθέτης του Pretty Woman και του Frankie & Johnny, αποφάσισε σε κάποιο σημείο της καριέρας του να μετατρέψει κάθε μεγάλη γιορτή σε μια μέτρια ρομαντική κομεντί.

    Έχοντας ήδη ξεμπερδέψει με την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου (Valentine’s Day) και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς (New Year’s Eve), έστρεψε την προσοχή του στην Ημέρα της Μητέρας. 

    Μάζεψε λοιπόν ένα σταρ-άτο cast από κάθε λογιών …μαμάδες (Julia Roberts, Jennifer Aniston, Kate Hudson, Britt Robertson) …και έναν μπαμπά που ντρέπεται να αγοράσει ταμπόν για τη κόρη του (Jason Sudeikis) και έκανε το Mother’s Day.

    Στο trailer όλα είναι τόσο χοντροκομμένα ή μπαγιάτικα (ποιος μπαμπάς σήμερα έχει τα προβλήματα του Sudeikis), που κάποιοι στο διαδίκτυο αναρωτήθηκαν μήπως τελικά το Mother’s Day είναι απλώς μια παρωδία του Funny or Die.

    Όχι, το Mother’s Day είναι κανονική κινηματογραφική ταινία, που θα βγει στις αίθουσες στις 29 του Απρίλη, μια βδομάδα πριν την πραγματική γιορτή της Μητέρας (8 Μαΐου). 
    …Γιατί ακόμη και οι απανταχού μητέρες γνωρίζουν ότι δεν θα είχαν καμμία τύχη αν έπεφταν πάνω στο άνοιγμα του Captain America: Civil War.

    * Ψιτ, Garry ...21 Μαΐου, μη με ξεχάσεις.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Mother s Day trailer: Η νέα ...εορτο-ταινία του Garry Marshall Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top