F Miles Ahead trailer: Ο Don Cheadle είναι ο θρυλικός τζαζίστας Miles Davis - FilmBoy Miles Ahead trailer: Ο Don Cheadle είναι ο θρυλικός τζαζίστας Miles Davis - FilmBoy
  • Latest News

    Miles Ahead trailer: Ο Don Cheadle είναι ο θρυλικός τζαζίστας Miles Davis


    Η τελευταία βιογραφική ταινία του Hollywood είναι το Miles Ahead, μια ματιά στη ταραχώδης ζωή του θρύλου της τζαζ Miles Davis, σε σκηνοθεσία Don Cheadle.
    Αυτή είναι η πρώτη σκηνοθετική προσπάθεια του Don Cheadle, ο οποίος κρατάει και τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Davis.

    Το Miles Ahead έχει ήδη προβληθεί σε κάποια φεστιβάλ, αλλά θα στις αίθουσες θα βγει τον Απρίλιο – σε αντίθεση με την κοινή πρακτική των studio να βγάζουν τις βιογραφικές ταινίες στο τέλος του χρόνου για …βραβειακούς λόγους.

    Η ταινία ακολουθεί τον Davis στα χαμηλά του στα τέλη της δεκαετίας του 1970, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και πάσχων από τον πόνο και την τοξικομανία. 

    Τον προσεγγίζει ένας δημοσιογράφος (Ewan McGregor), ο οποίος είναι αποφασισμένος να γράψει ένα άρθρο για την επιστροφή του κάποτε μεγάλου μουσικού.
    Όταν οι original ταινίες του Davis θα κλαπούν από έναν παραγωγό δίσκων (Michael Stuhlbarg), οι δύο άνδρες αποφασίζουν να τους πάρουν πίσω. 

    Την ιστορία των προηγούμενων ετών της ζωής του Davis, συμπεριλαμβανομένου και του γάμου του με τη χορεύτρια Frances Taylor (Emayatzy Corinealdi), τη βλέπουμε με αναδρομές στο παρελθόν (flashback).

    Δείτε το trailer που μόλις κυκλοφόρησε.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Miles Ahead trailer: Ο Don Cheadle είναι ο θρυλικός τζαζίστας Miles Davis Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top