F Η Elizabeth Banks θα είναι η κακή στη νέα Power Rangers ταινία! - FilmBoy Η Elizabeth Banks θα είναι η κακή στη νέα Power Rangers ταινία! - FilmBoy
  • Latest News

    Η Elizabeth Banks θα είναι η κακή στη νέα Power Rangers ταινία!


    Ενώ η τελευταία έκδοση των τηλεοπτικών Power Rangers με τίτλο Power Rangers Dino Super Charge, βρίσκεται ήδη στη 2η σεζόν του στη μικρή οθόνη, κάπου αλλού η Lionsgate και η Saban βρίσκονται στα πρόθυρα της έναρξης της παραγωγής μιας νέας προσαρμογής της σειράς στη μεγάλη οθόνη.

    Ο Dean Israelite (του Project Almanac) θα σκηνοθετήσει, από ένα σενάριο που έγραψε το δίδυμο Ashley Miller και Zack Stentz (Thor, X-Men: First Class). 

    Μέχρι στιγμής, φαίνεται ότι η ταινία θα είναι ένα reboot της αρχικής τηλεοπτικής σειράς Mighty Morphin Power Rangers από τις αρχές της δεκαετίας του 1990, με νέες εκδόσεις των χαρακτήρων του Mighty Morphin (Jason, Kimberly, Billy, Trini και Zack).

    Μετά την επιβεβαίωση των Lionsgate / Saban ότι η επερχόμενη Power Rangers ταινία θα περιλαμβάνει τους κύριους χαρακτήρες από το Mighty Morphin, ήταν λογικό να βγει η φήμη / υπόθεση ότι η ομάδα των Rangers θα αντιμετωπίσει την καλύτερη και πιο γνωστή κακό τους, τη Rita Repulsa και τα τσιράκια της.

    Λοιπόν, σήμερα αυτό επιβεβαιώθηκε με τον πιο επίσημο τρόπο.
    Τα studio επιβεβαίωσαν μέσω του επίσημου λογαριασμού των Power Rangers στο Twitter (βλ. κάτω) ότι η Elizabeth Banks θα παίζει τη Rita Repulsa στην νέα Power Rangers ταινία.

    Η Banks, της οποίας η πιο πρόσφατη εμφάνιση στην μεγάλη οθόνη περιλαμβάνει δεύτερους ρόλους στα Hunger Games και Pitch Perfect, έχει δείξει μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην σκηνοθεσία παρά στην υποκριτική, αφού σκηνοθέτησε το Pitch Perfect 2 και ανέλαβε τη σκηνοθεσία του Pitch Perfect 3 αλλά και των νέων Άγγελων του Τσάρλι.

    Ωστόσο, φαίνεται πως η ευκαιρία να παίξει ένα πρωταγωνιστικό ρόλο ως μία δημοφιλή κακιά (και μάλιστα με εξίσου γελοία αίσθηση της μόδας με την Effie Trinket του Hunger Games) ήταν πολύ δελεαστική για να αρνηθεί.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Elizabeth Banks θα είναι η κακή στη νέα Power Rangers ταινία! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top