F Cabin Fever trailer: Το remake του classic horror του Eli Roth είναι έτοιμο! - FilmBoy Cabin Fever trailer: Το remake του classic horror του Eli Roth είναι έτοιμο! - FilmBoy
  • Latest News

    Cabin Fever trailer: Το remake του classic horror του Eli Roth είναι έτοιμο!


    Πέρασαν πια 13 χρόνια από το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Eli Roth, το Cabin Fever, και οι φίλοι της ταινίας θα έχουν τελικά το remake που …ποτέ δεν ήθελαν.

    Το νέο Cabin Fever, για το οποίο οι δημιουργοί έτρεφαν μεγάλες προσδοκίες, είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει στις αίθουσες της Αμερικής στις 12 Φεβρουαρίου και πλέον υπάρχει ένα trailer που θα μας προετοιμάσει για το τι να περιμένουμε.

    Φυσικά, το reboot του κλασικού gorefest του ίδιου, το παρουσιάζει ο Eli Roth ως εκτελεστικός παραγωγός και διαθέτει νέους χαρακτήρες και νέους σκοτωμούς.

    Ωστόσο, η ιστορία είναι παρόμοια: μόλις αποφοίτησαν από το κολέγιο, μια ομάδα από πέντε φίλους πηγαίνουν σε μια απομακρυσμένη καλύβα στο δάσος για μια τελευταία εβδομάδα partying, αλλά γίνονται κολατσιό ενός μακάβριου ιού που τρέφεται με ανθρώπινη σάρκα. 

    Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Travis Zariwny και πρωταγωνιστούν οι Gage Golightly, Matthew Daddario, Nadine Crocker, Dustin Ingram και Samuel Davis.

    Αυτό που υπόσχονται οι συντελεστές είναι οι ευφυείς νέοι θάνατοι, οι οποίοι ‘…θα προσφέρουν μια νέα οπτική στο χώρο του τρόμου’.
    Ναι, ε;



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Cabin Fever trailer: Το remake του classic horror του Eli Roth είναι έτοιμο! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top