F Ickerman trailer: Εντυπωσιακό sci-fi με ελάχιστο budget! - FilmBoy Ickerman trailer: Εντυπωσιακό sci-fi με ελάχιστο budget! - FilmBoy
  • Latest News

    Ickerman trailer: Εντυπωσιακό sci-fi με ελάχιστο budget!


    Έχω την εντύπωση πως τα ονόματα Raphaël Hernandez και Savitri Joly-Gonfard, ένα ντουέτο Γάλλων δημιουργών που εργάζονται επαγγελματικά με το όνομα Seth Ickerman, θα το συναντήσουμε ξανά στο μέλλον σε πολύ όμορφα πράγματα.

    Μόλις κυκλοφόρησαν ένα trailer (proof of concept) για την sci-fi ιδέα τους με τίτλο  Ickerman, μια εντυπωσιακή δουλειά στο χτίσιμο ενός μελλοντικού κόσμου, που δημιουργήθηκε με έναν πενιχρό προϋπολογισμό 1.000 Ευρώ, με μία μέρα γύρισμα και τρεις μήνες στο post production, το οποίο έγινε αποκλειστικά από αυτούς.

    Πριν βιαστείτε να το μειώσετε, δείτε το trailer και το πώς το αποτέλεσμα φαίνεται πολύ πολύ μεγαλύτερο.

    Σε μια φουτουριστική μεγαλούπολη όπου οι νέες τεχνολογίες και η εικονική πραγματικότητα είναι στη κορυφή της κοινωνίας, το Ickerman είναι μια πρωτότυπη ιστορία όπου ένας νοσταλγικός δάσκαλος έχει εμμονή με τις κινηματογραφικές ταινίες των 35 mm και τα παλιά αυτοκίνητα. 

    Μετά από μια σειρά γεγονότων, παρασύρεται στον φανταστικό του κόσμο και αρχίζει να ενεργεί σαν τους χαρακτήρες που θαυμάζει.

    Ειδικά η σκηνές της παλιάς Mustang του ‘70 που καταδιώκεται από high tech ιπτάμενα οχήματα του μέλλοντος, είναι όλα τα λεφτά.

    Πάντως, ταινία δεν υπάρχει.
    Αλλά βρίσκονται στο στάδιο της ανάπτυξης μιας ταινίας μεγάλου μήκους που θα γυριστεί το 2017, με τη βοήθεια της παραγωγού Alexis Perrin της Rumble Fish Productions και των επιχειρηματιών Frédéric Fiore και Yannick Bossenmeyer (Logical Pictures).

    Μια απίστευτα εντυπωσιακή δουλειά που πρέπει να δείτε.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ickerman trailer: Εντυπωσιακό sci-fi με ελάχιστο budget! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top